Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבישי הדרום

AA1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר שאלות לגבי כבישי הדרום (סדום ערד, מעלה עקרבים)

1. מבחינת תנועת רכבים ומשטרות עדיף בשבתות או אמצע שבוע?

2. בטיחותי לנסוע לשם רכב אחד?

3. איזה שעות עדיפות?

פורסם
1. מבחינת תנועת רכבים ומשטרות עדיף בשבתות או אמצע שבוע? עדיף שתודיע למשטרה לפני זה כדאי שיפנו לך את השטח

2. בטיחותי לנסוע לשם רכב אחד? סע עם שיירה מאובטחת

3. איזה שעות עדיפות? תלוי מתי אתה מתעורר

התו המשולב!

פורסם

1. שבת עדיף. משטרה נמצאת שם לא מעט ועוצרת אנשים במקומות ספציפיים על מעבר קו לבן.

2. מאיזו בחינה?

3. שעות הצהרים או בוקר מאוד מוקדמות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא בטוח שאתה אפילו ירדת לסוף דעתך...

מה אתה בדיוק שואל פה?

מה עדיף למי?

ואיזה שעות עדיפות למה? :conf:

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
1.

3. שעות הצהרים או בוקר מאוד מוקדמות.

רוני

שהחום האפריקני נמצא בארצנו שעות הצהריים הופכים לבילצי מסבלים ואף פוגעים בביצועי הרכב

שעות הבוקר המוקדמות או קצת לפני הערביים =השעות האידאליות

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

כוונתי היתה לשאול מתי ואיך הכי מומלץ להגיע לשם לנהיגה מהירה וספורטיוית עם כמה שפחות הפרעות.

בסופו של דבר נסעתי אתמול (יום א) בבוקר והיה מדהים למרות שהיתה לא מעט תנועה במיוחד בכביש סדום ערד. הירידה למצדה מערד ומעלה עקרבים היו החלקים היותר מהנים, למרות שהכביש במעלה עקרבים משובש מאוד וצר מדי. יש לי רכב מאוד נמוך ומעט חששתי אך היה בסדר גמור בסופו של דבר.

פורסם
יש לי רכב מאוד נמוך.
תמיד עניין אותי משהו:

איך רכבים כאלה עוברים פסי האטה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה הכוונה שלך לנהיגה ספורטיבית?

אם אתה מתכוון "לסגור סקאלות", לא מומלץ. קודם כל הכבישים דו סיטריים ומפותלים ויש המון משאיות בדרך. בכבישים ליד ערד ובהרבה איזורים בדרום יש המון רכבים, גמלים ושאר בע"ח שקופצים מהשוליים וזה מאוד מסוכן.

נהיגה זהירה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לעניות דעתי, כבישי הצפון לוקחים את כבישי הדרום ואת כבישי ירושליים בהליכה.

הרבה יותר מעניינים, מהנים ומאתגרים.

עדיף בשעות הבוקר המוקדמות, בואך הזריחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבל: לא בשבתות ובמיוחד לא בחושך. הרבה חיות בר (שועלים, חזירי בר, צבאים) מסתובבים בלילות באזור (כביש הצפון, אזור בירנית). אחרי פגיעה בחזיר בר גדול עם סופה צבאית לא ממליץ לאף אחד על "טיסה נמוכה" באזור אחרי רדת החשכה ועד הזריחה.

Veni Vidi Vici

פורסם

כבישי הצפון באמת טובים באופן כללי מכבישי הדרום, אבל סדום-ערד הוא חיה אחרת לגמרי - זהו בפירוש כביש הנהיגה הטוב ביותר בארץ, אם כי הוא לא מתאים לכל מכונית (בירידה עוד מילא, בעלייה בהחלט צריך מכונית חזקה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בכבישי הדרום הנטושים יש גמלים, סוסים, חמורים ומכונות כביסה נטושות :idea:

הסכנות נמצאות בכל נסיעה ספורטיבית. פשוט צריך להיות חכם מספיק כדי לצמצם אותם למינימום.

ולגבי סדום-ערד - בהחלט יתכן והמחסור שלי בכוח הוא הסיבה לחוסך המשיכה שלי אליו. לא יודע, לא מוצא אותו מאתגר כל כך. אני לוקח את כביש מעלה גלבוע עליו בכל יום נתון. פחות שוטרים והרבה פחות תנועה, וסיבובים שצריך ביצים של פלדה כדי ללחוץ בהם עד הסוף.

אבל אני בטוח שיש דוגמאות נוספות, ואולי בעצם הכל בראש או בגלגלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כאמור, ברכב חלש סדום ערד באמת לא מהנה במיוחד, קשה לפתח מספיק מהירות בכדי לקחת אותו כמו שצריך. מניסיוני, צריך רכב עם יחס הספק משקל של 150 כ"ס לטון לפחות בשביל שהוא יהיה באמת מהנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כדרומי אני לא ממליץ להישתולל בכלל

אבל........

אם אתה מעוניין אז בדרום לא כדאי בכלל בשעות החשיכה בכיוון שכבר נהרגו מיספר לא קטן של נהגים כתוצאה מפגיעה עם גמלים.

אבל אם אתה מעוניין כל יום שישי (הראשון והשלישי של החודש )

אני מתנדב במתנ"א.

וכל ימי שישי ישנם נהגי אגד מסניף דימונה שמיתנדבים אז ...

הכביש שבו אנחנו מיתנדבים הינו ממושב נבטים עד הערבה.

ירון מאיר

• תוכן חדש...