Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט בין ה- C4 לפורד פוקוס כרכב חברה (ליסינג)

קיבלתי רשמים מחבר שבחר ב- סיטרואן C4 כרכב ליסינג מהעבודה שהוא נתקל בבעיות חשמל מוזרות כמו כיבוי האוטו תוך כדי נהיגה באופן פתאומי. בעיות שמוכרות לי מהמכוניות הראשונות של C5 שהגיעו לפני כמה שנים לליסינג

מישהו נתקל בבעיות דומות ?

פורסם

בשניהם איכות החיים לא רעה , הסיטרואן נוחה יותר + יש בה כל מיני פיצ'פקס נחמדים שאין בפוקוס ,לדוגמא תא הכפפות שניתן לאחסן בו בקבוק שתייה והמזגן משאיר אותו קר , וו לשקיות , קפסולת מטהר אויר למזגן {לא מגיעה עם הרכב , אפשר להשיג אצל היבואן} , עיצוב לא שגרתי ודיי מושקע לטעמי.

חוץ מזה היא דיי עצלנית , להיגוי אין תקשורת טובה עם הגלגלים , והגה ה"קרוסלה" שלה עלול לעלות על העצבים.

הפוקוס החדשה גם היא לא הכי עירנית בעולם ,תגובת המצערת שלה טובה/חדה יותר משל הC4 אבל חסר לה כוח.

ההיגוי טוב יותר , תא הנוסעים מרגיש מאסיבי מדי אבל הוא איכותי נוח ומבודד באופן מספק.

שדה ראיה לאחור על הפנים בגרסת ה - 4 דלתות הנפוצה יותר {שזה רע לילדים שמשחקים ג'ולות מאחורי האוטו שלך}.

לגבי בעיות חשמל ב C4 - הבעיה היחידה שאני מכיר בדגם הזה שמתקרבות למה שאתה מתאר נפתרות ע"י עדכון תוכנה במוסך.

אני עובד בחברת ליסינג והשכרת רכב גדולה ולא מזמן סיימנו "מבצע" עדכון תוכנות ברכבים האלה ע"פ הוראת היצרן.

תופעות אי עדכון תוכנה בדרך כלל היו גמגומים בנסיעה/רכב מתכבה בנסיעה , טורים מקפצים וכד'..

חוץ מזה באמת שאני לא מכיר "מחלה" כלשהי ב - C4 או ב C5 , סה"כ לא עושות יותר מדי בעיות.

מצד שני זה גם רכב פחות נפוץ בליסינג וייתכן שבגלל זה ה"מדגם" הדמיוני שלי מוטעה.

הפוקוס גם היא לא חפה מפשע , וגם אצלה מופיעות לעיתים בעיות חשמל מוזרות , ונוריות צ'ק אנג'ין למינהם.

אבל לא משהו שאפשר להגדיר כתופעה יוצאת דופן.

GOT סחוג?

פורסם

בתור רכב חברה הייתי בוחר מבין ה 2 את הסיטרואן, מיוחדת, שונה, מאובזרת,נוחה...

ישנם בעיות כאלה ואחרות,זה אופייני בסיטרואן,ב C5 ישנם תקלות שאין לך מושג מאיפה זה מגיע בכלל, לגבי ה C4, אין לי ניסיון איתם, אבל מה איכפת לך,רכב חברה.

פורסם
שלום

אני מתלבט בין ה- C4 לפורד פוקוס כרכב חברה (ליסינג)

קיבלתי רשמים מחבר שבחר ב- סיטרואן C4 כרכב ליסינג מהעבודה שהוא נתקל בבעיות חשמל מוזרות כמו כיבוי האוטו תוך כדי נהיגה באופן פתאומי. בעיות שמוכרות לי מהמכוניות הראשונות של C5 שהגיעו לפני כמה שנים לליסינג

מישהו נתקל בבעיות דומות ?

אומנם אין מספיק אקסמפלרים של C-4 בשביל לדעת על בעיות קריטיות כאלה ואחרות - אך נכון לרגע זה אין שום בעיה עם הרכב (למעט עידכון תוכנה ל BSI - שאין לו שום קשר עם תופעות של רכב כבה בנסיעה). אגב, את אותו העדכון מריצים גם על 307 (בהתאם להנחיה היבואן והיצרן) וגם שם אין לזה שום קשר לתופעות של כיבוי בנסיעה.

כיום, אגב, כבר אין את התופעות שהיו בתחילת שווק הדגמים החדישים (206\307) בהם היו נפוצות תקלות של רכב כבה בנסיעה.

לטעמי ה C4 נראית טובה יותר מהפוקוס, אבל זה כבר עניין של טעם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה חברה, עזרתם לי להפיג את חששותי. כנראה שגם אם נתקלים בבעיות מוזרות בדגמים חדשים ניתן לפותרם במהירות ע"י עדכון תוכנה כמו שנעשה ב- C5 בתחילת דרכו למספר רכבים שאני מכיר

לגבי עובדת הרכב כרכב חברה (MSDS) - אסור לשכוח שהרכב מלווה אותך 3 שנים ואני בלבד אאלץ להתמודד עם נתונים שלא לקחתי בחשבון בבחירת הרכב ועם כל תופעה שלא בדקתי לעומק. החלפת רכב באמצע תקופה עולה קנס לא קטן

• תוכן חדש...