Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוברו 2.0

eldar052
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש 70K סוברו 2.0 2001 אני מבקש עזרה הכל הנוגע לבעיות וחסרונות של הרכב האופציה השניה שלי היא קורולה מה דעתכם

octavia vrs

פורסם

נראה לי שנמכרו בארץ פחות מ-70,000 סובארו בשנת 2001.

אבל בשנות ה-80 הייתה להם הצלחה רבה ואולי אז הם נמכרו בכמות כזו.

פורסם

גרסת הRX ששוקה בארץ נהנית ממנוע בעל ביצועים מצוינים (אותו מנוע של האימפרזה 2,0 GX ששוקה עד לפני שנה) בזכות יחס הספק משקל טוב. הרכב מהנה מאוד לנהיגה, בזכות שילדה מצוינת והנאה כפולה. רמת איבזור גבוהה (דומה לגרסת הGT) שכוללת בין השאר גלגלי מגנזיום,פנסי ערפל, מושביים ספורטיבים ועוד. אם אתה מצליח דגם כזה (המכונית לא כול כך נפוצה) לך עליה, היא עדיפה על הטויטה הרגילה והמשעממת. לרכב הנ"ל יש המון תוכן פנימי ויחודיות שלא תמצא בהרבה מכוניות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...