Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנטיס?

עומר ב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב צריך להחליף את המגאן המזדקנת (190K ק"מ).

לחברה יש הסכם חדש עם חברת הליסינג, בה הדרג של אבא שלי מקבל לאנטיס( :( ) 1.6, בעוד הדרג הנמוך יותר מקבל קליאו סדאן. שתיהן אוטומטיות כמובן.

עכשיו ככה. רוב הנסיעות ברכב של אדם בודד. התכונות החשובות לאבא שלי הן שהמכונית תוכל לגמוע מרחקים ארוכים (יותר מ70 אלף ק"מ בשנה) בנוחות ובבטיחות.

לי חשוב שהמכונית תהיה כיפית לנהיגה. כוח מנוע פחות קריטי, עדיף שלדה טובה עם אחיזה והיגוי מורגש, ואם אפשר אז שיהיה גם נוח.

אנחנו כבר הרבה שנים נוסעים ברנו (בעיקר מגאן) ומאוד מרוצים מכל הבחינות, אפילו אמינות :shock:

אבל עם ההסכם החדש של החברה עם הליסינג "מכריחים" אותנו לקחת לאנטיס, אבל יש את האופציה לקחת את הקליאו של הדרג הנמוך יותר.

מתישהו אבא שלי יביא את הקליאו לנסיעת מבחן ואולי גם לאנטיס, למרות שאני כבר מכיר אותה ואת מעלותיה.

אבל בנתיים, מה אתם אומרים?

נ.ב.

אפרופו לאנטיס. אחד העובדים בחברה כבר קיבל לאנטיס חדשה בצבע חום, כנראה שהוא לא ממש אהב את הצבע. הכניס את המכונית למכונת שטיפה והיא יצאה לבנה. איכות יפנית למהדרין.

פורסם

לקליאו יש 2 בעיות עיקריות:

1. גרסת הסדאן מכוערת מאוד.

2. אמינות, כפי שאחד מחברי הפורום יעיד.

היא יכולה להיות מאוד אמינה (רוב הסיכויים) ויכולה לעשות בעיות בלי סוף.

הקליאו תהיה יותר בטוחה ויותר מהנה לנהיגה. כמו כן יותר מאובזרת.

יתרון הלאנטיס הוא מרוח יותר גדול (מה שלא ממש משנה לנהג יחיד).

נוחות המושבים של הלאנטיס היא ברמה של מושב אופניים, של קליאו לא יודע.

בקיצור, אם המראה החיצוני של הקליאו מספק את אבא שלך, לך על הקליאו. (לדעתי).

פורסם
לקליאו יש 2 בעיות עיקריות:

1. גרסת הסדאן מכוערת מאוד.

2. אמינות, כפי שאחד מחברי הפורום יעיד.

היא יכולה להיות מאוד אמינה (רוב הסיכויים) ויכולה לעשות בעיות בלי סוף.

הקליאו תהיה יותר בטוחה ויותר מהנה לנהיגה. כמו כן יותר מאובזרת.

יתרון הלאנטיס הוא מרוח יותר גדול (מה שלא ממש משנה לנהג יחיד).

נוחות המושבים של הלאנטיס היא ברמה של מושב אופניים, של קליאו לא יודע.

בקיצור, אם המראה החיצוני של הקליאו מספק את אבא שלך, לך על הקליאו. (לדעתי).

הקליאו בגרסת הסדאן (במקרה יש לי אחת כזאת בבית עכשיו בתור רכב חלופי), הפתיעה אותי לטובה, עם הגה נחמד והתנהגות טובה מזו של הלאנטיס.

היא מאוד מכוערת נכון, אבל תיבת ההילוכים מכויילת טוב, ומקנה ביצועים טובים בייחד עם מנוע בעל 16 שסתומים.

הרכב נח, הרבה יותר נח מגרסת ה5 דלתות ומרגישים את זה בכל מצב נסיעה.

לחובת הקליאו:

1. מרחב במושב האחורי, יותר טוב מאשר בגרסת ה5 דלתות אבל עדיין קצת צפוף,

ולחברה מעל 180 ס"מ יהיה קצת לא נח בשל תקרה נמוכה.

2. אבזור חסר - מד טמפ' ושעון זמן!!!! מראות חשמליות וחלונות חמשל מאחורה.

איכות הרכבה ביונונית- רכב עם 5000 ק"מ כבר מצקצק ויש רעשים מאיזור הפלסטיקה.

3. אמינות בספקף, מהניסיון שלי ושל מספר מכרים, התיבה האוט' ומנוע ה1.4 נוטים להתנגש אחד בשני מה שיוצר, בלאגן במחשב וימים במוסך. אבל יכול להיות

שהתורכים עשו עבודה טובה יותר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...