Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק עוד הערה קטנה - סה"כ עבודה ממש יפה

לגבי הפיבר - רצוי לעבוד עם כמויות מדוייקות - זה חומר כימי

ל1 קילו פוליאסטר - 20 מיליגרם מקש ו10 טיפות מאיץ

ומכאן אפשר לשחק עם זה...

100 גרם פוליאסטר 2 מיליגרם מקשה וטיפה אחת של מאיץ

50 גרם פוליאסטר 1 מיליגרם מקשה ומה לעשות... טיפה אחת של מאיץ

הפוליאסטר שקונים באייס או הום סנטר כבר מגיעים מואצים בגלל שהם רוצים להמנע ממקרי כוויה של עירבוב מקשה עם מאיץ ישירות ומתביעות משפטיות שנובעות ממשתמש מטומטם.

תצטיידו במסורה בה תשימו רק פוליאסטר או פוליאסטר מואץ - ואת המקשה מערבבים לא בתוך המסורה כי חבל להרוס כלי יחסית יקר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכלליות אתה צודק! אבל לאחר הרבה מאוד זמן בעבודה עם פיבר אז אתה כבר יודע כמה לשים בעין ללא שום כלי מדידה! ואני תמיד שם קצת יותר כי המקום שבו אני עובד קצת קריר שם לכן עדיף לשים קצת יותר מקשה כשהטמ"פ נמוכה.

בקשר לפוליאסטר אני קונה מקידרון http://www.kidron.co.il בכמויות של 20 ליטר וגם הוא מגיעה מואץ(עם קובלט בתוכו-חומר מאוד מאוד מסוכן,דליק!!!) כמו בהום סנטר וכל מה שנשאר זה להוסיף לו את המקשה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לגבי הדבקה של שכבות - ניתן להדביק כמה שכבות ביחד - זה נקרא בתרגום מאנגלית "הדבקה חמה"

רצוי להשתמש ברולר ברזל להשטחה של השכבות אחת על השניה - את הרולר לשטוף באציטון מיד לאחר השימוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק חשוב להיזהר בעבודה עם פיברגלס. הסיבים שלו מסרטנים ולכןחשוב לעבוד עם נשמית ומשקפי מגן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בכלליות אתה צודק! אבל לאחר הרבה מאוד זמן בעבודה עם פיבר אז אתה כבר יודע כמה לשים בעין ללא שום כלי מדידה! ואני תמיד שם קצת יותר כי המקום שבו אני עובד קצת קריר שם לכן עדיף לשים קצת יותר מקשה כשהטמ"פ נמוכה.

בקשר לפוליאסטר אני קונה מקידרון http://www.kidron.co.il בכמויות של 20 ליטר וגם הוא מגיעה מואץ(עם קובלט בתוכו-חומר מאוד מאוד מסוכן,דליק!!!) כמו בהום סנטר וכל מה שנשאר זה להוסיף לו את המקשה.

אני דווקא ממליץ להמנע בכל תוקף מפוליאסטרים שמגיעים כבר עם מאיצים כאלו או אחרים.

זמני הייבוש שלהם ארוכים יותר והם פחות טובים ויעילים.

ל"אלגד" יש פוליאסטר מעולה, מרגע ערבוב המאיץ ומיד לאחר מכן המקשה, יש לך כ4-5 דקות עבודה עם החומר לפני שהוא מתחיל להיות ג'לי, וזמן הייבוש הוא כ20 דקות, מה שנותן לך אופציה לרצף עבודה טוב יותר.

ולמי שזה חשוב לו , הוא שקוף.

כן אומנם הוא יותר יקר, אך זה שווה את זה, ומנסיון.

אגב, אני רק אציין שיש לנו במשפחה עסק לחומרי בניין וכל הנלווה לכך, ובין היתר ציוד פיבר,בונדו פוליאסטרים וכל מה שצריך, ועדיין אני מעדיף את החומרים של "אלגד" למרות שאני יכול לקחת חומרים אחרים בחינם.

אז תאמינו לי שאני אומר את זה, רק מנסיון.

under construction..

פורסם

תתחדש סלבה,נראה לא רע למרות שגם לטעמי עדיף לעשות

את הפוד באותו הצבע כמו של הקורה.

חוץ מזה אחלה מדריך,פשוט ולעניין.

דרך אגב קחו בקבוק ליטר וחצי מלאו אותו עד החצי במאיץ,

הוסיפו לו(הכי מהר שאתם יכולים)עד הסוף מקשה,זרקו את הבקבוק

באויר ותברחו כמה שיותר מהר...

סתם אל תנסו את זה אם אתם לא רוצים לאבד אצבע או פרצוץ,

אח איזה דברים עשינו כשהיינו ילדים....

פורסם

עוד עצה קטנה - לגבי צורות קטנות שכאלה ניתן ללא חשש להשתמש בגרב ניילון קטנה ליצירת הצורה הראשונית...

Pioneer TS-X150

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

וואו...יצא מהמם...

יש לך ידי זהב ידידי! תתחדש!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בכל התהליך הדבר היחיד שנראה לי מוזר זה

למה להרכיב את הטוויטר בהתחלה?

למה לא למתוח את הבד על הטבעת ואז פשוט להכניס את הטוויטר העבודה מוכנה

ככה יש לך קורה רב פעמית והרבה יותר כל למתוח את העור

לא?

שאלה שניה

איך קוראים ליריעת פיבר שאתה משתמש בה

סוג עובי ואם אפשר אולי בפרטי או פה כמה עולה ואיפה(אני מחפש את זה בנרות)

ואגב אתה עובד ממש נקי

אני מלכלך דברים ברדיוס 2 מטר בדרך כלל

פורסם

זמני הייבוש שלהם ארוכים יותר .

אתה אומר שזמני היבוש של הפוליאסטר שכבר מגיע עם מאיץ הוא ארוך יותר ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
בכל התהליך הדבר היחיד שנראה לי מוזר זה

למה להרכיב את הטוויטר בהתחלה?

למה לא למתוח את הבד על הטבעת ואז פשוט להכניס את הטוויטר העבודה מוכנה

ככה יש לך קורה רב פעמית והרבה יותר כל למתוח את העור

לא?

שאלה שניה

איך קוראים ליריעת פיבר שאתה משתמש בה

סוג עובי ואם אפשר אולי בפרטי או פה כמה עולה ואיפה(אני מחפש את זה בנרות)

ואגב אתה עובד ממש נקי

אני מלכלך דברים ברדיוס 2 מטר בדרך כלל

1. הטוויטר לא הורכב מההתחלה,השתמשתי לכל אורך התהליך בבית שלו כדי לעשות מידות ומדידות וקביעת הזווית לטוויטר ולבסוף השארתי בפנים את הבית כי ממש לא איכפת לי היה מהבית הזה כי היה לי עוד זוג ספייר.

2. את היריעה אני לא יודע איך קוראים לה או את הסוג שלה אבל אני מבטיח לברר לך עד יום שני הבא,מאיפה לקנות אני חושב שתוכל למצוא אותה אצל קידרון במפרץ חיפה אבל זה ממש יקר למטר.

3.תודה!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אתה אומר שזמני היבוש של הפוליאסטר שכבר מגיע עם מאיץ הוא ארוך יותר ?

כן, הוא מעורבב יחד עם מאיץ רק בכמות יחסית קטנה, וגם שהשתמשתי בפי 2 כמות של מקשה עדיין הוא לא התייבש גם לאחר 24 שעות...(והם כותבים במפורש לא להוסיף עוד מאיץ )

לעומת פוליסטר שהשתמשתי לדוגמא כמו של אלגד, שתוך 4-6 דקות הוא כבר התחיל לגלות סימני התייבשות...(עפ"י הכמויות שהם ממליצים למאיץ ומקשה)

אני מדבר על הסוגים שנמכרים בכל מקום (אני מכיר את המוצרים הללו מקרוב,יש לנו במשפחה עסק לחומרי בניין ,כלי עבודה וכו').

under construction..

פורסם

אני עכשיו מנסה להכין מדריך דומה לזה רק בנייה של פודים לרמקולים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...