Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם מותר למוסך מורשה להתקין רצועת טיימינג לא מקורית? (התקינו לי ברכב וזה גרם לנזק)

אם כן, האם הוא מחוייב להודיע על כך ללקוח?

האם יש חוק או תקנה המחייבים מוסכים מורשים לבצע טיפולים עם חלקים מקוריים בלבד?

תודה,

גלעד

פורסם

המוסך לא חייב להשתמש בחלקים מקוריים.

המוסך יכול להשתמש בחלפים שמאושרים ע"י היצרן.

כמובן שהמוסך חייב לשאול את הלקוח מה הוא מעדיף ולהודיע על כך, כי יש גם הבדל במחיר.

אם המוסך שלך חייב אותך על חלק מקורי,ושם תחליפי שגם גרם לנזק, פנה למוסך עם התלונה ותפנה גם לאיגוד המוסכים.

פורסם

שלום.

מה קרה ומה הנזק שנגרם. כמו כן אתה יכול לפרט איזה סוג רצועה הרכיבו וכמה כסף חיבו או אולי יש חשבונית. נוכל לעזור יותר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני בספק שחלק תחילפי יכול ליצור נזק. אולי אם הוא היה פגום. דווקא במצב הזה אני חושב שהנזק נגרם ע"י העבודה "המקצועית" של המוסך.

בוא נפסיק את הניחושים ותספר לנו מה באמת קרה.

פורסם
אני בספק שחלק תחילפי יכול ליצור נזק. אולי אם הוא היה פגום. דווקא במצב הזה אני חושב שהנזק נגרם ע"י העבודה "המקצועית" של המוסך.

בוא נפסיק את הניחושים ותספר לנו מה באמת קרה.

שלום.

אתה לא צודק כי!!!!

מסתובבים בשוק סוג של רצועות טימינג מאיכות "ז" שמישהוא הפיץ בחנויות וכול המוסכים שרכשו אותם אכלו לקרדה חבל על הזמן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

זה הסיפור בקצרה:

לפני K24 (שנה וחצי) החליפו ברכב (דייהו נובירה) טיימינג (רצועה, מותחן וכו'). ההחלפה בוצעה במוסך מורשה ע"י הבעלים הקודמים של הרכב.

מסתבר שהרצועה שהותקנה לא מקורית וגם מתאימה לדייהו סופר רייסר, ולא לנובירה. כתוצאה מכך נשרף המותחן ונגרם נזק לכל 16 השסתומים.

הבעלים הקודמים של הרכב (בחור שעובד איתי) טוען כי לא נאמר לו שהותקנה רצועה חליפית ברכב ואם היה יודע לא היה מסכים. בעל המוסך טוען אחרת .. כמובן.

האם במקרה של התקנה של רצועה לא מתאימה לרכב המוסך כן אחראי לנזק?

גלעד

• תוכן חדש...