Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגענו לזמנים טובים, אנשים בישראל מתלוננים שיש יותר מידי דגמים של פורשה :wink:

או במילים אחרות, מה זה משנה איך קוראים לאוטו, העיקר הוא שפורשה הביאו לאויר העולם עוד דגם, שכנראה לא נופל ברמתו מהסטנדרט הגבוה שלהם.

שיהיה בהצלחה ובקרוב אצל כולנו...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גל, ברור שזה משנה.. כי אם חברה מוציאה רכב שהוא יותר טוב ממה שהיא רצתה.. ממש יצירת אומנות!

ופוגעת בו כדי לא לגרום לתחרות עם דגם אחר שלה, יקר יותר, זה עלוב.. ופוגע בלקוחות שלה...

מראה שהיא חושבת רק על הכסף :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למה אתה מתכוון "פוגעת בו"?

ונדמה לי שלומר על פורשה "חברה שחושבת רק על הכסף" זה קצת, איך לומר, מנותק.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אם כל חברה אחרת היתה עושה משהו בדומה לפורשה אז כולם היו אומרים "אויש איזה רכב משעמם בדיוק אותו דבר כמו השני איזה טמטום שהם הוציאו אותו". רק בגלל שזה פורשה אז כולם מתלהבים "מהדגם החדש והמיוחד הזה".

ואף אחד לא מתלונן שיש יותר מדי פורשה, זה בכלל לא נושא הדיון, כמו שגם כל מי שאמר "אם היו נותנים לי אחת בחינם לא הייתי מתנגד". יופי, גם אם היו נותנים לי סוזוקי יורו סוויפט בחינם לא הייתי מתנגד. זה עדיין לא אומר שיש משהו מיוחד בקיימן. וזו גם טענה קצת מגוכחת להגיד בדיון בנושא יחודיות של רכב מסוים "אם היו מביאים לי הייתי לוקח", זה דווקא מראה כמה הוא לא יחודי.

תגידו לי, ברצינות, מה אתם מתלהבים מהרכב הזה ?? ממה ??

מהחדשנות ? איזה חדשות.. מה חדש בה.. לקחו את הבוקסטר ושמו גג.

מהביצועים ? איזה ביצועים.. כדי שלא יגידו שהיא בדיוק אותו דבר כמו הבוקסטר אז דחפו קצת יותר כח סוס.

מהעיצוב ? איזה עיצוב.. נראת כמו הבוקסטר רק עם גג קשיח, והאמת, הרבה פחות טוב מהבוקסטר.

וכן, גם אני הייתי לוקח אחת אם היו מביאים לי, יופי, אחלה אוטו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מוטי, הם היו יכולים לעשות בוקסטר עם גג קשיח. במקום זה הם עשו רכב שהוא חסר יחודיות לחלוטין.

ה-911 יחודית מכיוון שהיא הרכב היקר ביותר, החזק ביותר והביצועיסטי ביותר של פורשה (נתעלם מה CARRERA GT)

הבוקסטר ייחודית בכך שהיא רכב ספורט נהדר, מהיר ואיכותי מצד אחד, ומצד שני גם זול (יחסית) ולא צריך להיות מליונר כדי לקנות אותו.

כשאתה מייצר רכב (לפחות ממה שאני מבין מיצרן כמו פורשה) אתה רוצה לעשות אותו הטוב ביותר לקבוצה שאתה הולך לשייך אותו. זה בדיוק מה שה- 911 והבוקסטר הן. והקיימן ? היא לא מספיק טובה כמו ה 911 אבל היא קצת יותר טובה מהבוקסטר..

האם זאת סיבה לרכוש רכב ? בגלל שאין לי מספיק כסף לקנות 911 אבל יש לי יותר כסף ממה שעולה בוקסטר.. לדעתי זאת לא סיבה ולכן לדעתי אין לרכב הזה ייעוד.

אלון.. אלון.. אלון...

התשובה טמונה בשאלה.

למה שפורשה ירצו לייצר מכונית שתתחרה במכונית הספורט הכי נחשקת שלהם עצמם?!

הקיימן היא לא סתם בוקסטר סגורה.

לייצר סתם גג לבוקסטר יהיה מטופש, קיצור דרך חאפרי..

פורשה עשו את מה שהייתי מצפה מיצרן מכוניות ספורט מעולה כמוהם והנדסו מחדש את שלדת הבוקסטר לשלדה קשיחה בהרבה, שיפרו את המיתלים והמנוע והוציאו מכונית חדשה שנותנת לקהל רכב ספורטיבי מהשורה הראשונה, יותר ספורטיבית מהבוקסטר ויותר זולה מהקאררה, אחלה רכב למלא את החור ביניהן.

מוטי

• תוכן חדש...