Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום.

בשביל אחד שלא יודע הרבה לפחות אתה יודע לצעוק ,אבל זה לא עושה אותך צודק, זה עושה אותך

ללא צודק + רעש. לך פתח ספר מיקצועי תילמד קצת ותחזור להיתנצל על כול השטויות שכתבתה.

מסנן אויר סתום מאלה את צריכת הדלק! התערובת עשירה מידי והרכב יעשן שחור הכול-מניוקה.

בברכה בני ל.

בני יותר פשוט להגיד לו "דבר חלש!".

בכל אופן כפי שנאמר באמת מסנן אוויר סתום מעלה את צריכת הדלק,עשן שחור ופיח לא רצוי.

אגב, לא רק אחרי מזג אוויר דומה למה שהיה אתמול מסננים נסתמים, ומומלץ ללא כל קשר מידי פעם לעשות איזה ניקוי בריא למסנן האוויר, ולא לחכות רק לטיפולי 10,000.

ובמידה ורואים שהפילטר במצב לא טוב , ניתן גם להחליפו אותו מבעוד מועד!.

under construction..

פורסם

אכן הוכחתי בטעותי. קבל התנצלותי הכנה

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
אסור לנקות מסנני אויר....( אם אתה מתכוון ללחץ אויר ) אבל בהחלט אפשר לנקות את בית הפילטר.
ניתן ורצוי לנקות מסנן אויר !!!

לא צריך כל שבוע להחליף.

ניתן להוציא את המסנן "ולדפוק " אותו על מישטח נקי כך שכל האבק והג'יפה תצא .

לא לנקות עם לחץ אויר !!!

ירון מאיר

פורסם

מנצל את השרשור.

היום הלכתי למוסך שהמליצו לי עליו במטרה לעבור טיפול מלאנתלפים. הרכב הוא מיני מינור שנת 83' מנוע 1,275 מסדרה +A. לפני הטיפול היתה לו צריכת דלק בינעירונית של 10-11 ק"מ לליטר. נראה לי זוועה למכונית של 600 קילו.

פלאגים, שמן, פילטר ו... פילטר אוויר.

פילטר של K&N. פתחו הפילטר וגילו שהוא סתום. בלי לחשוב פעמיים השליכו הפילטר אל הסל וחסל. עם לחשוב פעמיים הלכתי לפח וחילצתי הפילטר אל המושב האחורי באוטו. לאחר שהשכילו להרכיב פילטר שלא הייתי מרכיב על מיבש כביסה ושלחו אותי הביתה, פתחתי את מכסה המנוע וגיליתי שעל מכסה הפילטר יש מדבקה ענקית ועליה רשום "WARNING: DO NOT DISCARD" עם הוראות לניקוי הפילטר.

1. בהנחה שהפילטר כולו סתום, שבילה קצת זמן בפח ועל רצפת המוסך, של-K&N יש אחריות על מיליון קילומטר, ושהמוסכניק טען שאי אפשר לנקות את הפילטר הזה (כולו שחור), האם יש טעם לקנות את חומרי הניקוי מהחברה? או לקנות פילטר חדש?

2. אחרי הטיפול שמתי לב שיוצא עשן לבן מהאגזוז בסל"ד סרק (מנוע חמים, צ'וק). אמור להיות ככה?

3. בעמידה ברמזור הסל"ד יורד בהדרגה ל-500 והמנוע (בטמפ' עבודה, בלי צ'וק) ממש מטלטל את הרכב מצד לצד. אני צריך לתת קצת גז כדי להעלות אותו ל-700. לפני הטיפול זה לא היה. אמור להיות ככה?

תודה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
.

1. בהנחה שהפילטר כולו סתום, שבילה קצת זמן בפח ועל רצפת המוסך, של-K&N יש אחריות על מיליון קילומטר, ושהמוסכניק טען שאי אפשר לנקות את הפילטר הזה (כולו שחור), האם יש טעם לקנות את חומרי הניקוי מהחברה? או לקנות פילטר חדש?( רצוי ומומלץ לקנות מסנן אוויר חדש)

2. אחרי הטיפול שמתי לב שיוצא עשן לבן מהאגזוז בסל"ד סרק (מנוע חמים, צ'וק). אמור להיות ככה?[במנוע חמים השימוש בצוק מיותר, העשן הלבן מקורו, בטיפות מים שיוצאות מצינור הפליטה, מתעבות , והופכות לעשן לבן שנעלם עם חימום צינור הפליטה, אם הוא לא נעלם, יש סיבה לדאגה]

3. בעמידה ברמזור הסל"ד יורד בהדרגה ל-500 והמנוע (בטמפ' עבודה, בלי צ'וק) ממש מטלטל את הרכב מצד לצד. אני צריך לתת קצת גז כדי להעלות אותו ל-700. לפני הטיפול זה לא היה. אמור להיות ככה?הסלד נמוך מדי!

תודה.

כל התופעות לוואי שציינת . אופינות לאחר טיפול במוסך,ומכיוון הכלל שאומר שאין צרוף מקרים, בדוק אפשרות של קריעת צינורית וואקום מהמפלג לקרבורטור, שגורם לירידה בסלד, ואנא ציין האם הוחלפו

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לגבי לחץ אוויר, אינני יודע את ההשפעה על פילטר אוויר רגיל, אבל על פילטר פתוח , הוא עלול לקרוע את הסיבים וכמובן להעיף\לייבש את השמן ששומר על הפילטר. כיון שהוא עשוי (לרוב) כותנה (חלקם ספוג) והוא עלול להקרע קרעים קטנים שיאפשרו כניסת חלקיקים. .. כמובן, למיטב ידעתי.

פורסם

בשביל מה לחץ אוויר ?

הפילטר היה מפוצץ בחול , לקחתי מברשת עדינה , פשוט העפתי את החול מעל פני הפילטר

התזתי את השמן הזה שמנקה פילטרים וזהו , זה ממש פתח לרכב את הסינוסים :-P

רשמתי ב-to do list להרכיב מד afr

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
כל התופעות לוואי שציינת . אופינות לאחר טיפול במוסך,ומכיוון הכלל שאומר שאין צרוף מקרים, בדוק אפשרות של קריעת צינורית וואקום מהמפלג לקרבורטור, שגורם לירידה בסלד, ואנא ציין האם הוחלפו
תודה רבה על התשובה.

אני משתמש בצ'וק כי אחרת המנוע משתנק בתחילת הנסיעה (למרות שאני לוחץ בעדינות על הדוושה). בדרך כלל אני סוגר אותו באופן הדרגתי עד שהמנוע חם מספיק והתופעה חולפת. כנראה שהתכוונתי למנוע קר, וחמים זה משהו אחר.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

שלום.

למה אסור לנקות פילטר בלחץ אויר.

בקרב המסנן המיקרוני כשמו כן הוא הנקבוביות קטנות מאוד (יענה חורים) כאשר" מנקים"

בעזרת לחץ אויר מה שקורא תחלס בשטח לחץ האויר קורא ומרחיב את הנקבוביות ואז המסנן מפסיק להיות מסנן. הפגיעה ברמת הסינון היא גבוה ביותר.

אגב מישהוא ציין שניתן להקות (= להכות . בני , לפחות במכות אתה אמור להבין) את המסנן ולהפיל את הליכלוך זה מותר אבל זה פיתרון חלקי והמומלץ הוא להחליף את המסנן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...