Jump to content

נמרוד רחמימוב

  • הודעות

    2,893
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי נמרוד רחמימוב

  1. שמח שהאוטו הגיע לידיים טובות ושאתה עדיין אוהב אותו. מצאתי לפני כמה ימים במקרה את הטייטל המקורי של האוטו מארה"ב עם כל ניירת היבוא. אם אתה מעוניין בזה - צור קשר. נמרוד
  2. זה מצ'לס G3L, מודל 1941. מלחמת העולם השנייה עוד לא החלה ב 1921.
  3. ארנון ומוטי המסגר 15 רמת השרון 03-5405279 052-2456180 [email protected] ארנון שיפץ לא מעט הונדות ותיקות והוא ומוטי אנשי מקצוע מעולים.
  4. מכוניות בתחום מחירים כזה תמיד יורדות הרבה במחירון בהתחלה, ואם השיקול הכלכלי מטריד אותך - חפש משומשת "לייט" שזו העסקה הטובה ביותר, ושקול להחליף אותה בעוד שנה-שנה וחצי כשיגיעו ה G20 הפלאג אין. לגבי האוטו עצמו, הוא מצויין, שווה כל שקל, וחבל על ההמתנה - תמיד יש באופק משהו חדש יותר.
  5. זאת לוחית של יחידת הקישור לדרום לבנון. אשמח לרכוש אותה ממך. נמרוד 0507887564
  6. זה מאוד תלוי בתמהיל הנסיעות שלך. בכביש שש, במהירות קבועה של 130 קמ"ש בקרוז קונטרול היא עושה בערך 15 קילומטר לליטר. בעיר עד 80 קמ"ש ועד טווח של 27 ק"מ היא עושה 99.9 ק"מ לליטר (כך זה מוצג ). אני נוסע הרבה בין עירוני באופן יחסי, אז הממוצע שלי במצטבר הוא בערך 16.5 ק"מ לליטר.
  7. יש לי 330e, ומאחר ולא מכרתי אותה, קשה לי לנחש בכמה ערכה ירד כעבור שנתיים, אבל אני די בטוח שיחסית לטויוטה קורולה, זה יהיה בהרבה ה G20 אמורה להיות מוצגת בסלון פריז באוקטובר, ואני מניח שישראל לא תהיה המקום הראשון אליו תיוצא. בכל מקרה, המחירים שלהן כשיגיעו לארץ לא יהיו במבצע, וכיום ניתן לקבל על ה F30 הנחות יפות. מה שכן אני יכול לומר, שזה רכב מהנה מאוד לנהיגה. גם רגועה, וגם פחות רגועה. נוח, שקט, עם תאוצה מעולה ואחזית כביש עוד יותר. אין לדעתי שום משמעות כלכלית להיברידיות, כי מחיר הקניה הגבוה מקזז כל חסכון עתידי בדלק, אבל זה נחמד להכנס לאובססיה ולנסות לשפר את הצריכה כל הזמן... נקודת הכשל העיקרית היא הסוללה הקטנה של 7 ומשהו קוט"ש, שמאפשרת בחיים האמיתיים רק 27 ק"מ של נסיעה חשמלית טהורה (ולא 34 כפי שמפרסם היצרן). אם אתה עושה הרבה בין-עירוני, ממש לא תחסוך הרבה, ומיכל הדלק המוקטן מוריד את הטווח המשולב ללא יותר מ 600 ק"מ בין תידלוקים שזה מעצבן. ממה שקראתי, ל G20 הפלאג אין כבר יהיה טווח חשמלי טהור של 80 ק"מ, וזה כבר משמעותי.
  8. מאחר ואתה מעוניין ברכב שהוא רחוק מנדיר - קנה מראש אחד עם מזגן ותחסוך הרבה כסף והתעסקות.
  9. ללוחיות האלו יש ערך נמוך מאוד גם בגלל מצבן וגם בגלל שהן יחסית חדשות ונפוצות. אשמח לראות תמונה של מה שעוד יש שם. נמרוד
  10. עד גיל שלוש-ארבע, אמא שלי היתה מרכיבה אותי על הוספה. אני עמדתי והחזקתי בכידון והיא תמכה אותי עם הברכיים שלא אפול הצידה. קסדות כמובן לא היו. כשקצת גדלתי, להורים שלי היתה סוסיתא סטיישן. יום אחד אמי עשתה תאונה כשאני ישבתי במושב האחורי. חגורות בטיחות לא היו, ומצאתי את עצמי מתחת למושב הקדמי שליד הנהג שהיה מתקפל קדימה כמקשה אחת על ציר. אחי שישב מקדימה נפצע מהדשבורד. הכי מסוכן היה אבא שלי שעישן באוטו נון-סטופ והרעיל את כולנו. מזגן לא היה, לכן בקיץ המצב היה קצת יותר טוב כי החלונות היו פתוחים. הדבר הכי חשוב שקיבלתי מהילדות המחשלת הזאת היה לדעת לשים דברים בפרופורציה
  11. מקפיץ, עם דמעה. נמרוד
  12. השאלה היא לא כמה אלא למה. אם מדובר בדגם w114, אתה יכול לאתר את כל הסלון של האוטו שלך, לייבא לארץ ולהתקין כאן במחיר נמוך בהרבה מאשר לשלוח את האוטו לחו"ל. לשם דוגמא: http://www.pelicanparts.com/catalog/SuperCat/W114_catalog.htm
  13. שאל את אסף בקר - הוא בטוח התמודד עם הנושא.
  14. העצב הוא תיאורטי בלבד. לפני מספר שנים היו במגרש של בירגר בנס ציונה כמה כבאיות עם רישוי כשר למהדרין שאף אחד לא רצה. אני לא יודע לאן הלכו בסוף, לשימור בטוח שלא.
  15. עד שהאופנוע יגיע לכביש בארץ, יעלה לך כ 40000 ש"ח. בסכום הזה אתה יכול למצוא בארץ גולדווינג שמישהו אחר ייבא ולהנות מבדיקה לפני קניה והמנעות מהרבה כאבי ראש שכרורכים ביבוא.
  16. תתחדש!
  17. נמרוד רחמימוב

    חלק למרצדס

    בבקשה יש שם מספרים שונים למנגנון חשמלי או ידני (והבדל גדול במחיר)
  18. לפי נתוני משרד התחבורה, בשנת 2012 רכבי אספנות נסעו בממוצע 2100 ק"מ בשנה. הרכבים שלי נוסעים הרבה פחות, אז כנראה של אחרים נוסעים יותר . כמו שענו לך, ברכב אספנות אין לנתון הזה הרבה משמעות.
  19. כשהייתי ילד, לאמא שלי היה רמבלר סטיישן מודל 1967. זה היה אוטו ענק, עם מושב שלישי מתקפל בתא המטען - המיניוואן של פעם. אם אני זוכר נכון, המושב השלישי פנה בכוון הפוך מכוון הנסיעה, ואפשר היה לעשות פרצופים לנהגים מאחורינו. כבר אז זה נחשב די דראעק, למרות שאני לא זוכר שהיו לה תלונות מיוחדות.
  20. לי באופן אישי לא מפריעים החוקים ה"נוקשים" - זה מקל על הקריאה וממקד את הדיונים. קשה לי עם הפייסבוק ואני מוצא אותו פחות מעניין ממה שהפורום היה פעם. ...אבל גם הפורום פחות מעניין ממה שהיה פעם... אולי זה אני מצטרף לטענות בעניין הקושי בהעלאת תמונות וקבצים. בקיצור, אשמח לתחיית המתים פה.
  21. שתי שאלות: האם לא ניתן להשיג תוצאה דומה, בפחות מאמץ, על ידי שינוי קל בגובה הצמיגים? האם אחרי השינוי בדיפרנציאל תצליח הרובר לעלות בעליה?
  22. תודה צביקה - זה ממש מעניין וראי טוב של התקופה. יפה לראות שמכוניות "עתיקות" מבחינה טכנולוגית כמו הרנו 4, פז'ו 404 והחיפושית נמכרו במחירים גבוהים יחסית לצד מכוניות הרבה יותר מתקדמות כמו הפיאט 128,קורטינה דור 3 או האופל רקורד D. זה משקף את התפישה באותן שנים שמכונית זה רכוש לטווח ארוך ולא מוצר שמתעדכן ומשתפר משנה לשנה. קצת מוזר שהווליאנט זולה מהדארט. פלימות' ממותג בארה"ב גבוה יותר מדודג'.
  23. קצת לוקל-פטריוטיזם בבקשה.
  24. ממש אין שום בעיה להשיג חלפים לרכב הזה. חלקים מכאניים יש בארץ בשפע, וחלקי פנים וחוץ אפשר בקלות לייבא מחו"ל. אם החבר נתקל בבעיה, שיצור איתי קשר ואנחה אותו. נמרוד
×
×
  • תוכן חדש...