Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתפלל לרפואתו.

מעניין איך יפתח המסחר היום, אני צופה ב-ל-א-ג-ן.
אני צופה קסם שורט 25 (נכנסתי שלשום, כהכנה לצנתור שהיה אמור להתרחש היום)

No worries 8)

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדולר טס במעלה 1.5% כבר :( אלוהים ישמור .. מזל שקנינו את הדירה לפני שבועיים :)

הודעה שהתקבלה זה עתה:

ראש הממשלה יצא מהניתוח, והוא עבר בהצלחה והדימומים פסקו

פורסם

אני לא מבין, הבן אדם על סף מוות ומה שמעניין את עמישראל זה זה שהם לא יצביעו לו בבחירות הבאות ?! או שהבורסה יורדת ? מי שישמע איזה מניות יש לכם שם...

שרון היה ונותר אחד מגיבורי ישראל היותר אמיצים שהארץ הזו זכתה לראות. הלואי וינצח גם בקרב הזה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני לא מבין, הבן אדם על סף מוות ומה שמעניין את עמישראל זה זה שהם לא יצביעו לו בבחירות הבאות ?! או שהבורסה יורדת ? כסף מסובב את העולם... המדינה שלנו הולכת בעיקבות המדינה המערבית מיספר אחת ב"מערביות"... אמריקה. שמיזמן כבר לא מדינה אלא תאגיד... עם צבא... מי שישמע איזה מניות יש לכם שם...

שרון היה ונותר אחד מגיבורי ישראל היותר אמיצים שהארץ הזו זכתה לראות. הלואי וינצח גם בקרב הזה.

אכן, שרון טקטיקאי טוב (לבנון? 48 שעות?! שיהיה)...

פוליטיקאי טוב? אני בספק...

בכל אופן, שיהיה בריא... נקווה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אלה לא שמועות לצערי

אולי זה נכון

אבל בטלויזיה עדיין אומריםש מצבו קשה אבל יציב, כניראה כדי להרגיע בוא נקווה שמה שהן אומרים אמת.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מאז שהוא מורדם ומונשם ועוד אמרו שהוא יצא מהניתוח די היה ברור שהוא חי על זמן שאול

אבל תמיד יש תיקווה, כי היו אנשים שהצליחו לחזור מזה (דוד שלי הוא אח ושמעתי מספיק סיפורים על זה)

הסיכויים לא גדולים אבל עם כל מה שהוא עשה למדינה הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות בשבילו זה לקוות בשבילו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

כנראה שזהו :sad:http://www.news-israel.net/news.asp?id=16784:

(העלתי את הכתבה כי האתר עובד לאט מאוד/לא עובד בכלל)

בלעדי: מוות קליני אריאל שרון מונשם ומצבו חסר סיכוי.

ההכרזה על מותו תהיה בשיתוף עם המשפחה.

החלטנו לפרסם את המידע נוכח סירובו של בית החולים למסור כל מידע משך שעות ארוכות.

מאת רמי יצהר, "עניין מרכזי"

ידיעות בלתי רשמיות שהגיעו אלינו מבית החולים הדסה עין כרם הן חד משמעיות: שרון מצוי במה שקרוי מוות קליני.

הרופאים סבורים שאין שום דרך להצילו.

אריאל שרון עבר שני ניתוחי ראש שארכו כ-7 שעות. אמנם הרופאים הצליחו לעצור את הדימום במוחו אבל לא ניתן היה להצילו.

שרון מחובר למכונת הנשמה וההכרזה על מותו היא עתה רק עניין של החלטה שצריכה להתקבל יחד עם בני המשפחה.

"עניין מרכזי" החליט לפרסם את המידע על מנת לספק את המידע שבית החולים מסרב למסור כבר שעות רבות.

אנו מזכירים לקוראינו כי היינו הראשונים והיחידים לדווח על מותו של השר רחבעם זאבי שהובא להית החולים לאחר שנורה למוות על ידי מתנקדים פלשתינים. בית החולים עיכב את ההודעה משך שעות רבות.

רמי יצהר, עניין מרכזי

ממשיכים לעקוב ולדווח

No worries 8)

פורסם

כל הארץ מוצפת בשמועה הזאת.

דיווחו בערוץ 2 שאלה רק שמועות.

מצבו קשה מאוד אבל הוא לא נפטר ולא במוות קליני.

זה המצב כרגע.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...