Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הבאתי לגולף בקליות של hella ומגנזיום של take-on) המגנזיום 15" במקום 14" עם צמיגים רחבים

צירפתי תמונות של האוטו אחרי שהרכבתי את הכל

דרך אגב הבקליות מקוריות של hella והבאתי אותם בחמיר טוב-850... אני חושב שזה מחיר מאוד טוב לבקליות חדשות של hella...

תגידו מה אתם חושבים.....

PICT0865.JPG

PICT0867.JPG

PICT0875.JPG

פורסם

אתה מנסה להתיימר להציג לשאר העולם את הרכב כספורטיבי.

אבל האמת העגומה היא שאם יציצו בחלק האחורי של הרכב יגלו שמדובר ברכב דיזל, אפילו ללא טורבו :nono:

פורסם

היה לי גם הזדמנות להחליף על גולף 2.0 2000, ג'נריישן ראש בראש

אבל תבינו אני רק בן 18.... אני מתחזק את האוטו לבד... זה יקר מאוד בנזין

דיזל הוא מאוד חסכוני האוטו עושה לי בתוך העיר ליטר ל15 קילומטר.... זה ממש חסכוני....

זה מתאים לי בול.... ואל תשכחו שהדיזל היא ידנית מנוע 1900... לא מטוס סילון אבל בהחלט אוטו נחמד מאוד... ומתאים לצרכים שלי.... שאני רוצה ללחוץ איתה על הגז אני מגיע איתה ל120 וזה מספיק ויותר בשבילי וגם זה יותר מידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...