Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסבירו לי דבר אחד

מי אמר שאני יכה אותו?

אני אמרתי שאני אתבע אותו

ואגב זה שאבא שלי היה איתי לא אומר שהוא שילם

והאוטו עלה לי 30000 שקל עוד 500 בהחלט לא יהרגו אותי

אני ינוח שהוא לא יוכל להתקין יותר סטריאו

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תסבירו לי דבר אחד

מי אמר שאני יכה אותו?

אני אמרתי שאני אתבע אותו

ואגב זה שאבא שלי היה איתי לא אומר שהוא שילם

והאוטו עלה לי 30000 שקל עוד 500 בהחלט לא יהרגו אותי

אני ינוח שהוא לא יוכל להתקין יותר סטריאו

אתה לא אמרת אחי אבל יש הרבה גיבורים שזה מה שהם אמרו

אם אתה רוצה לתבוע אחי זה זכותך אבל אפילו אם בית משפט יגיד שהוא אמור לשלם לך סכום מסוים אז תצטרך ללכת לחברת גביה פרטית על מנת לקבל את הכסף

אז שיהיה בהצלחה אחי ואני מבין שזה מעצבן מה שקרה לך אבל לומדים מדברים כאלה.....

בהצלחה שוב

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

נקמה נקמה... כמה לא מועיל

אל תשקיע יותר מידי פשוט תגיש כתב תביעה אפילו סתם כדי להוריד לו את הלב קצת לתחתונים...

8 חודשים זה הרבה זמן - תעשה משהו מועיל יותר... כמו למשל... תנסה להתקין בעצמך כמה דברים - קצת עבודה עם כלים לעץ, קצת עבודה עם בדים, מבוא לחשמל ואלקטרוניקה, השחלת חוטים...

בסופו של דבר לא תזדקק לפחד יותר לגשת למתקינים - אתה תעשה בעצמך... יותר כיף והופך את הסאונד ברכב ליותר אינטימי - התוצאות אולי לא יותר טובות אבל הסיפוק... הסיפוק...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא תמיד מה שזול עולה ביותר

אני התקנתי שלשום את המערכת שלי אצל "רדיו חזק" בנתניה

עלה לי רק 250 שקל להרכיב רדיו דיסק מגבר 4 יציאות סאב ומורל פולס מקדימה

(הקיט חוטים אני הבאתי)

הם ישבו 4 אנשים על האוטו שלי ועשו התקנה הכי טובה והכי יפה שראיתי !

ממש אנשים זהב! דיבורים צחוקים הכל הולך איתך

באמת אנשים טובים

הוא גם ראה שיש לי חיבור ברדיו דיסק לסאב בנפרד

ונתן לי במתנה! עליו! כבל RCA לשליטה על הסאב (שווה 80 שקל) נתן לי מתנה! קבל יפה ועבה במיוחד

התקנה פשוט מעולה! אחד הרכיב לי את הקומפוננטים בדלתות בצורה מעולה

השני היה אחראי על העברת החוטים ברכב (יונדאי גטס)

השלישי התעסק עם הפיוז למצבר - הוא לא מצא שום דרך להעביר את החוטים אז הוא עשה חור מתחת להגה שמה בקיר האש כדי להעביר את הכבל למצבר הפיוז הזה

הרביעי הרכיב את המגבר בצורה יפה ומעולה וגם כיוון לי את המגבר איך שאני רוצה

חיכתי שעתיים בתור......אבל היה שווה כי הייתי אחרון והם נתנו לי את מלא צומת הלב רק אלי! ההתקנה ערכה כשעה וחצי ושומעים פגזזזזזזזז

פורסם
לא תמיד מה שזול עולה ביותר

אני התקנתי שלשום את המערכת שלי אצל "רדיו חזק" בנתניה

עלה לי רק 250 שקל להרכיב רדיו דיסק מגבר 4 יציאות סאב ומורל פולס מקדימה

(הקיט חוטים אני הבאתי)

הם ישבו 4 אנשים על האוטו שלי ועשו התקנה הכי טובה והכי יפה שראיתי !

ממש אנשים זהב! דיבורים צחוקים הכל הולך איתך

באמת אנשים טובים

הוא גם ראה שיש לי חיבור ברדיו דיסק לסאב בנפרד

ונתן לי במתנה! עליו! כבל RCA לשליטה על הסאב (שווה 80 שקל) נתן לי מתנה! קבל יפה ועבה במיוחד

התקנה פשוט מעולה! אחד הרכיב לי את הקומפוננטים בדלתות בצורה מעולה

השני היה אחראי על העברת החוטים ברכב (יונדאי גטס)

השלישי התעסק עם הפיוז למצבר - הוא לא מצא שום דרך להעביר את החוטים אז הוא עשה חור מתחת להגה שמה בקיר האש כדי להעביר את הכבל למצבר הפיוז הזה

הרביעי הרכיב את המגבר בצורה יפה ומעולה וגם כיוון לי את המגבר איך שאני רוצה

חיכתי שעתיים בתור......אבל היה שווה כי הייתי אחרון והם נתנו לי את מלא צומת הלב רק אלי! ההתקנה ערכה כשעה וחצי ושומעים פגזזזזזזזז

תתחדש אחי

לפעמים יש מציאות :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

מהקצת ידע שיש לי - לא קודחים בקיר אש.

יש שם מקום מיועד במיוחד להעברת חוטים בחלק מהרכבים קצת קשה אבל בסה"כ זה מיועד להעביר חוטים לתוך תא הנוסעים וקדיחה בקיר אש יכולה להוביל להרבה מאוד תופעות לא רצויות כמו חדירת חום אל תוך תא הנוסעים, מעבר לכל הסיכונים שכרוכים בקדיחה בקיר אש.

אבי.

• תוכן חדש...