Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורן, לא הבנת אותי:

הם עוברים על המהירות בידיעה שהם עוברים, שמים לעצמם רף כלשהו ע"מ שאם יתפסו "זה רק דו"ח"

אז אם המהירות תשתנה, הם ירשו לעצמם לנסוע יותר מהר

אלו שטסים, טסים עכשיו, יטוסו גם כשהמהירות תהיה יותר גבוהה, לדעתי, קשקוש אחד גדול.

ואני אומר את זה בתור בנאדם שדי הרבה זמן לא עבר מהירות של 90, ושם לב בדיוק שאין יותר מידי צדיקים בסדום אשר נוסעים במהירות סמוכה לזו שלי, ולא נדבר על מה שקורה בכל מיני כבישים עירונים או בין עירונים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

המהירות כשלעצמה, היא לא מזיקה. היא לא תמימה אמנם, הניא לא הגורם שיש לטפל בו, לא כמו שנותנים עליו את הדגש בימינו.

המהירות בשילוב גורמים אחריםן, היא הבעיה.

אם זה תנאי דרך, תרבות כמו שאמרו פה, חסר ריכוז וסמים/אלכוהול.

צריך להתחיל לתת את הדגש על אלה.

במיוחד החוסר ריכוז.

אנשים לא נוהגים כדי לנהג.. הם מתיחיסים לזה כעד מטלה, שבארצנו כמובן, עשים אותה בחפיף, וכבדרך אגב..

I have rest my case.

אור.

פורסם

מהירות אמורה להיות תלויה בתנאי הדרך , תאמינו לי שזה לא מסוכן לנהוג ב 150 בכביש 6.

שלומי, אנחנו מאמינים ויודעים...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

לדעתי צריך להעלות אבל לעשות כמה דברים במקביל....

1. לשלול לגמרי את הרישיון של אלה שמנסים להספיק רמזור ועוברים תמיד באדום.

2. כנ"ל לגבי אלה שעוקפים בפס לבן.

3. תמרור עצור.

4. אלה שנוסעים עם שתי אורות נמוכים שרופים, כי אין שום מקרה בעולם שבו באותו היום נשרפו שתי האורות הנמוכים, מה שאומר שלנהג לא אכפת משאר האנשים ולכן לא החליף מנורות, לשלול בלי לחשוב אפילו. כי כמובן שהחוסר אכפתיות לא מסתכם במנורות.

וחשבתי על משהו אחר.... אם כבר החליטו למשל שרק רכבים משנת 95 יכולים לנסוע על גז, למה לא להחליט שרק רכבים משנת 95 יוכלו לנסוע ככה וככה יותר מהר, מה ההבדל?

פורסם

צריך להעלות את המהירות במקומות מסויימים, אך לא בכל הכבישים וזאת מפני שכבישים רבים לא מתאימים לנהיגה מהירה בשל תשתית לקוייה.

מצד שני זה ייצור בלבול אצל נהגים וזאת מפני שיהיו מהירויות שונות בכבישים שונים, ולהתחיל להרגיל נהג ישראלי למשהוא חדש יהווה קצת בעיה....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...