Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילוי של דלק לתוך בקבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול האם בגמר מילוי הדלקן ברכב שלי אני יכול להמשיך למלות בקבוק של 3 ליטר שיש לי למקרה חרום בתוך הרכב? האם זה ניתן? או כאשר יוצא הצינור ממיכל הדלק אז הדלקן מפסיק?

אודה לתגובתכם בנדון!

פורסם

אנחנו מכירים את ה"חירום" הזה.... :-D

גם אנחנו היינו שם, בתור קיבוצניק לשעבר, כן זה אפשרי.

עושים את זה ככה:

אתה מוציא את הטבעת שמקיפה את פתח המילוי, מושך אותה כמה שאפשר.

ואז מצמיד אליה את אקדח התדלוק ומכניס אותו למיכל, הוא חייב להיות צמוד אליה כל הזמן. לא חייב להיות בתוכה, אבל צמוד אליה.

פורסם

התשובה היא לא מחזיקים בקבוק דלק בתא המטען , מסיבות בטיחות, במקרה של תאונה מאחור, הבקבוק

יגרום למקרה חירום!

אמצעי מניעה לשעת חירום אפשר להחזיק ברכב, אך במקום קריר, גומי נמס בחום, ומשנה צורה, אמצעי המניעה עלול להתרחיב בחום, ולהחליק לך בשעת האקט !

אלו היו שתי דקות של בטיחות!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה זה לא באמת בשביל חירום....

זה בשביל להעביר דלק לאוטו של האשה/טרקטורון/אופנוע/מכסחת דשא וכדומה.

לא להלחץ.

פורסם
רציתי לשאול האם בגמר מילוי הדלקן ברכב שלי אני יכול להמשיך למלות בקבוק של 3 ליטר שיש לי למקרה חרום בתוך הרכב? האם זה ניתן? או כאשר יוצא הצינור ממיכל הדלק אז הדלקן מפסיק?

אודה לתגובתכם בנדון!

תלוי במי שמספק לך את הדלקן ,עד כמה הוא יהיה סבלני לגניבת דלק :idea:
פורסם

ארזארז אם תקרא שרשורים קודמים של מוטי בנושא תראה שמטרתו של מוטי היא לא מקרה חירום,

אלא השלמת משכורת על ידי גנבת דלק של מעביד לשימוש פרטי!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אני יודע שזה לא לחירום, זה מה שאמרתי... זה רק לגניבה.

תמיד אפשר ללכת לתחנות שסגורות בלילה ולתדלק שם כמה שתרצה...

על כולם עולים בסוף, אם אתה עושה את זה, לא להתחזר. קצת כל פעם, לא לתדלק שני מכוניות על אוטו דלקן, גג מכסחת דשא או משהו קטן.

פורסם

אפשר למשך 10 שניות משהו כזה ניסיתי כבר, ככה לפחות אני יודע לגבי פזומט...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
רק שלא תגמור לנו כמו מוטי בננה בציריך.

שמר!!! אל תזכיר את מוטי בננה!! אני לא מוטי בננה...

איפה המדף של הקרמבו פה?

:)

כן כן, לא לא.

פורסם

בתור מי שנמצא בתחום הביקורת החקירתית...

ברוב החברות קיים מבקר פנימי (חברות ציבוריות מחוייבות סטטוטורית להחזיק יחישה לביקורת פנימית) חלק מהבקרות שמבוצעות בתחום טוהר מידות הינה אופן שימוש העובדים במשאבי המעביד.

מנסיון אני יכול לומר לך שיש דברים שישר קופצים כמו תדלוק פוקוס ב85 ליטר, צריכת דלק ממוצעת של פונטו ידנית שעומדת על 4-5 ק"מ לליטר ועוד...

קיימות תוכנות ביקורות יעודיות ונפוצות כמו ACL ו- IDEA שאוטומטית יוציאו "דוח חריגים"

חבל לסכן את מקום עבודתך תוך איבוד זכויות כמו פיצויי פיטורין בשביל לחסוך כמה גרושים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

הוסבר לצד א' כי אין להתחזר......

זה כמו שהשטן והמלאך יושבים לך על הכתפיים

רק שפה זה בצד אחד הישראליות - החזירות ובצד השני החכמה.

והם שונאים אחד את השני ....... תקשיב לחכמה ולא לחזירות.

פורסם

מממ , למשל אצלי ב206 , יוצא לי לפעמים 670 ק"מ לטנק מלא (48 ליטר) , ולפעמים גם 550 לטנק מלא של 48 ליטר ... אם אני נוסע ממש רגוע כל הזמן, אני בכיף יכול לעצור ב 550 ק"מ לתדלק ואת השאר לרכב השני ...אבל שוב, זה חרטה, אני מעדיף לשים את ה 20-30 שקל האלה ולישון טוב בלילה בידיעה שאם בודקים אותי, העבודה שלי תהיה לי מחר בבוקר זמינה :)

חוצמזה... 30 שקל ? דיי נו, עבודה קבועה + רכב + דלקן = הרבה יותר ;)

• תוכן חדש...