Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איטליה למרות שיש לי חולשה לאנגליות אבל פ ר א ר י .יצא לי לנהוג על הרבה רכבי ספורט חזקים (לא ברמת פרארי או TVR וכו') אבל הרכב שהכי אהבתי היה הפיאט קופה 5 צילינדר . אחריו היתה הסובארו ואז הצרפתיות עם ההתנהגות המדהימה (GTI6 , ZX16V וכמובן ראלי) מה שבטוח שאמריקאית בחיים אבל בחיים אני לא יקנה (נהגתי על אמריקאיות וחשבתי להוציא חכה מהחלון :lol: ).

ברכבי היוקרה שנסעתי אני בהחלט ייקח את הגרמניות אולי בגלל שעוד לא נסעתי ביגואר :roll: .

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
וואללה, לא מבין אתכם.

איטליה שמיטליה... באמת חוכמה (טוב, נו, זאת באמת חוכמה :wink: ) למכור רכבי על ב-300K פאונד ולהגיד שהרכב מושלם(זונדה למי שפיספס).

אני חייב להתוודות, אני לא מת על האיטלקיות (בלשון המעטה :roll: ).

מכוניות יפות. נכון

מהירות וטובות. נכון

אבל זה רכבים ענקיים, במיטב המסורת האמריקאית של הרבה כסף וכוח (רק שאצלם השילוב הוא נכון).

אבל אני מצטער, יצרן שמשקיע אומנם מיליונים אבל מוכר כל חתיכה במעל 2-3 מיליון שקל, כולה מלאה עור ובלאגן. קשה לי להתלהב ממנו.

איטלקים = קלאסיקה.

אנגלים = טירוף רכבים אמיתי.

תרשו לי לעשות השוואה שלחלקכם תראה מגוחכת.

סופר 7 R500 מול פרארי 550.

הפרארי היא SAFE PLAY. היא יוקרתית, חזקה, מהנה, מפנקת מבפנים, מלאת פוזה.

הקייטרהאם מטורפת ומטומטמת.

רק חולי הגה אמיתיים יכולים לייצר את הסופר 7 או אריאל אטום.

ללכת נגד הקונבנציות, נגד כל הגיון בריא של נוחות ופוזה.

פרארי כבר יותר מאשר "קורצים" לארה"ב ולנובורישים שבה.

זיינו לי את השכל עד מחר, אבל אני בטוח ש-90% מכלל האנזו שיימכרו יהיו לצורך הדאווין.

לשים מאחורי חלון זכוכית בחווה בטקסס, ליד הלמבורגיני וה-BIG FOOT, במטרה להאדיר את גודלו של הז*ן של הבעלים ("תראו איזה תותח אני, יש לי פרארי ובלונדינית מסולקנת בת 19...").

כמה פרארים שנמכרו באמת נוסעות בימי מירוץ וכדומה, או שהן בעיקר אצל אספנים או אצל אנשים שמקסימום נוסעים איתם לפוזה (או ב-250 בכביש ישר).

המקום הרצוי של הרכבים האלה הוא במוזיאון.

לעומת זאת, לכמה אנשים יש אוסף של TVR או לוטוס למינהן?

המקום הרצוי של הרכבים האלה הוא על הצד בסחיפה באמצע פניה, או על הקיר בגלל חוסר שליטה.

קחו את ה-GTO 250. היא הרבה יותר קרובה ללוטוס אליז מאשר לנכדות הבהמיות שלה - טסטהרוסה, 456 ושות'.

מישהו פה דיבר על כך שה-DB7 תשאיר בן אדם עם פה פעור, לעומת הזונדה שתיגרום לשיתוק לשבוע.

אני מעדיף השוואה אחרת....

רכבי העל האיטלקיים הם כמו דוגמנית על שמעולה במיטה. אתה מז**ן, נהנה וחושב שאתה לא צריך יותר מזה, אתה מלך העולם.

לעומת זאת הרכבים האנגלים (ואל תכניסו לי את אוסטין מטרו לשם), זה כמו הבת החמודה של השכן, שתז**ן לך את הצורה תעביר ידיים רגליים ולשון דרך מקומות שלא תארת לעצמך, אחרי פעם אחת איתה, או שתמות או שתרצה למות.

למי צריכות להיות ביצים יותר גדולות?

למי שמייצר 575, אנזו, מורצ'ילאגו?

או למי שמייצר סופר 7, AC, טוסקן?

לעזאזל הקלאסיקה, לעזאזל הפוזה, יחי הטמטום, המופרעות, הטירוף והאומץ ללכת עד הסוף.

בזבזתי רבע שעה על קריאה של ההודעה שלך פעמיים ועדיין לא הבנתי... את מי אתה מעדיף ..

ואז פתאום ראיתי את הכותרת והבנתי .. :D

פורסם

לעומת זאת אני בדעה שונה , אני דווקא סבור שישראל היא יצרנית מכוניות הספורט מספר

1 בעולם , הרי אחרי הכל מי הביא את הסברה לעולם?

:wink:

מבחנתי גרמניה.

פורסם
איטליה למרות שיש לי חולשה לאנגליות אבל פ ר א ר י .יצא לי לנהוג על הרבה רכבי ספורט חזקים (לא ברמת פרארי או TVR וכו') אבל הרכב שהכי אהבתי היה הפיאט קופה 5 צילינדר . אחריו היתה הסובארו ואז הצרפתיות עם ההתנהגות המדהימה (GTI6 , ZX16V וכמובן ראלי) מה שבטוח שאמריקאית בחיים אבל בחיים אני לא יקנה (נהגתי על אמריקאיות וחשבתי להוציא חכה מהחלון :lol: ).

ברכבי היוקרה שנסעתי אני בהחלט ייקח את הגרמניות אולי בגלל שעוד לא נסעתי ביגואר :roll: .

רכבי יוקרה אנגליים= בנטלי, רולס רויס יגואר כמה וכמה רמות מתחת לזה!!

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

רועי 306 לשלטון!!!

ולדעתי אין כמו צרפתיה קטנה מונמכת, מוקשחת בקיצוניות ומרעישה כמו אופנוע.....

אני מציע פשרה!!

360 מודנה ליומיום ו-7 R500 להתפרעויות!

מי איתי?....... :lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אתם אומרים איטלקיות איטלקיות ורק איטלקיות למרות שיש להם את המכוניות הכי אגזוטויות הגרמניות הכי טובות ושולטות לא רק בספורט אלא גם ברכבי מנהלים משפחתיות והכל ....

למשל יש את BMW ואת MERCHEDES זה לא מספיק?! אבל בישביל להתמודד עם פרארי ולמבורגיני יש את המלכה של העולם PORSCHE וגם שחכתי את AUDI ויש גם את הקטנות יותר כמו OPEL שהיא לא רעה תסתכלו על הספידסטר ואת הVW שגם היא לא רעה בכללל הכי מהירות הם האנגליות MEKLAREN F1 אאחרי זה יש את הגרמניות ב GT1 של פורשה ואולי יש כמה פרארי שיותר טובות ממנה אבל עדיין הגרמניות הם הספורטיביות הכי טובות אין על מרצדס אין של ב.מ.וו אין על אוודי ובטח ובטחובטח שאין על פורש כפורש היא החברה הטובה בעולם באיכות מהירות ועוד... קבלו תמונות של אופל ספידסטר ושל פולקספגן W12 קופה:

פורסם

carrera gt

אתה בטח לא קורא מה שאני כותב.

כי את האופל ספידסטר לוטוס מיצרים.

והדגמים החדשים של למבורגיני בנויים מחלקים של פולקספגן.

אז מה בדיוק מיצרים באיטליה?

איטליה,איטליה,איטליה שאתם אומרים זה רק פרארי.אין שם כלום חוץ מזה.

לירן 106 R

לשאלה מי הביא את הסברה לעולם יש תשובה אחת-אנגליה.

חלק מהמכוניות היו מורכבות בארץ,לא כולם,לא ביצור מקומי,חלקים אנגלים.

אייל

פורסם
אתם אומרים איטלקיות איטלקיות ורק איטלקיות למרות שיש להם את המכוניות הכי אגזוטויות הגרמניות הכי טובות ושולטות לא רק בספורט אלא גם ברכבי מנהלים משפחתיות והכל ....

איזו גרמנייה הפסידה בגיליון אוטו הקודם לאיטלקייה? :lol:

פורסם

carrera gt

אתה בטח לא קורא מה שאני כותב.

כי את האופל ספידסטר לוטוס מיצרים.

והדגמים החדשים של למבורגיני בנויים מחלקים של פולקספגן.

אז מה בדיוק מיצרים באיטליה?

איטליה,איטליה,איטליה שאתם אומרים זה רק פרארי.אין שם כלום חוץ מזה.

לירן 106 R

לשאלה מי הביא את הסברה לעולם יש תשובה אחת-אנגליה.

חלק מהמכוניות היו מורכבות בארץ,לא כולם,לא ביצור מקומי,חלקים אנגלים.

אייל

פורסם

למשל יש את BMW ואת MERCHEDES זה לא מספיק?! אבל בישביל להתמודד עם פרארי ולמבורגיני יש את המלכה של העולם PORSCHE וגם שחכתי את AUDI ויש גם את הקטנות יותר כמו OPEL שהיא לא רעה תסתכלו על הספידסטר ואת הVW שגם היא לא רעה בכללל הכי מהירות הם האנגליות MEKLAREN F1 אאחרי זה יש את הגרמניות ב GT1 של פורשה ואולי יש כמה פרארי שיותר טובות ממנה אבל עדיין הגרמניות הם הספורטיביות הכי טובות אין על מרצדס אין של ב.מ.וו אין על אוודי ובטח ובטחובטח שאין על פורש כפורש היא החברה הטובה בעולם באיכות מהירות ועוד... קבלו תמונות של אופל ספידסטר ושל פולקספגן W12 קופה:

תודה לך, על העילגות ועל כל השאר.

לרועי - אני חושש שדיגה M3 לא יסכים איתך בנוגע לפרארים שנועדו רק לשרת את האגו של הבעלים. כשהוא ביקר באחת מהפעמים הרבות במסלול קטלוניה, היה שם יום פתוח לפרארים. שים לב...

בנוגע לבריטים, דרך אגב, אני מסכים איתך. היופי במכוניות הספורט הבריטיות הוא הייעוד - רואים שהן מיועדות אך ורק לנהיגה. אני אישית הכי מתלהב מהנובל M12GTO...

רוני

ferrari_igal.zip

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לרועי - אני חושש שדיגה M3 לא יסכים איתך בנוגע לפרארים שנועדו רק לשרת את האגו של הבעלים. כשהוא ביקר באחת מהפעמים הרבות במסלול קטלוניה, היה שם יום פתוח לפרארים. שים לב...

רוני

אני חושש שאותן פרארי הן מה-10% שכן נוהגים בהן. :)

זה עדיין לא סותר את הטענה שלי :wink:

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...