Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, שבוע שעבר רכשתי פאסאט וברצוני להחליף לה את המערכת (שכוללת רדיו טייפ (!) ושני רמקולים מצו'קמקים) היום הלתי לאיזה מתקין בתלפיות ונתנו לי הצעת מחיר של 2000 ש"ח למערכת הבאה:

DEHP2750 Pioneer

PioneerוTSA6961R-

TSG1640Rו

מסקר קצרצר שערכתי באינטרנט ראיתי שהמחירים שהוא נתן לי גבוהים וניתן להשיג במחירים הללו דגמים הרבה יותר משוכללים וממולצים..

רציתי לשאול אותכם מה אתם חושבים על המערכת, איזה מערכת (פיוניר בעיקר) אפשר להרכיב במחיר הזה שיכלול רכבים איכותים שיפיקו צליל טוב.

(9*6 /6.5 רדיו דיסק והרכבה)

נ.ב-יש לי איי פוד והייתי רוצה לחבר אותו לרכב בחיבור דיגיטאלי, איזה אפשרויות יש לי..מה הכי זול ואיכותי?

תודה מראש, מתן

1.8T 8)

• תוכן חדש...