Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי משהו דומה כשהחלפנו ריצפה בבית אבא שלי לקח מחבר שלו שמתעסק בזה קבלן ריצוף מן ידית כזאת בכדי למשוך בלטות

וגם מסקרנות ניסיתי את זה על החלון בסלון ופשוט אפילו אחרי השחרור לחץ בידית היתה דבוקה שבקושי הורדתי יש לזה המון כח ככה שזה מוציא בלטות

מצטער לשמוע שמשתמשים בזה בשביל דברים אחרים מהסוג הזה ועוד כשחבר שלי ראה את זה הוא אמר בצחוק כמובן עם דבר כזה אפשר לפרוץ מכוניות חופשי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
יש לי שאלה , איך ניתן לעקוף נעילת הגה ונעילת ברקס(וללא לחיצה על הברקס ברכב אוטומטי לא ניתן להעביר לדרייב) ?

הרי את שתי הדברים האלה לא ניתן לעקוף , ולכן מכוניות שיש להם אתזה לא ניתן לגנוב לפי דעתי.

או שתחדשו לי שניתן לעקוף גם את זה.

אז ככה נעילת הגה (במכוניות חדשות) לא עם מנעול ישן בסגנון המוט אלא מערכת מובנת בתוך האוטו מאוד קל לשבור.... עומדים על ההגה נותנים מן קפיצה קטנה והוא משתחרר.

בקשר לנעילת הברקס...מספיק כדי להרים את מסגרת הידית הילוכים ויש שם מן קפיץ עלה כזה שפשוט דוחפים אותו מטה ואפשר להעביר הילוכים...

בקיצור אין אוטו שאי אפשר לפרוץ

פורסם
לא עדיף כבר לנסר את המנעול עצמו?:roll:

המנעול הגה עשוי מפלדה מחוסמת. ההגה לא.

מה שכן, דוושת הבלם עשויה גם היא מפלדה מחוסמת. אז אולי מנעול לדוושת הבלם ימנע את גניבת הרכב? (זאת אומרת בלי שימוש בגרר, מנופים, ג'יפים וכאלו) כי הגנבים פשוט לא יוכלו לבלום.

צריך לקחת את כיפת המפלג כשיוצאים מהאוטו. הכי טוב :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לא יאומן... הגנבים הופכים למתוחכמים יותר כל יום מחדש!

ולמר "ברווז1", שמעתי פעם על מקרה אמיתי שנהג מונית (בעל מרצדס) חיבר מאין "שוקר" לסמל מקדימה (הסמל המוכר של מרצדס שעומד על מכסה המנוע). כשהגיע פושטק לתלוש אותו הוא קיבל התחשמלות לא רעה בכלל. השודד החרא הזה הגיש תביעה נגד נהג המונית, יצא זכאי, והנהג עוד שילם לו פיצוי.

מסקנה:

הרעיון יפה בסרט. אני אישית הייתי שם להביור ושורף כל מניאק שהיה נוגע לי באוטו. במציאות זה רחוק מלהיות כל כך משעשע :) והפורצים עדיין מסתובבים ברחובות.

• תוכן חדש...