Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

רציתי לשתף אתכם בפרויקט טכנולוגי שהקמנו לאחרונה, שנולד מתוך היכרות עם עולם עסקאות הרכב והתסכול הבירוקרטי שמלווה אותו.

כיום, עסקאות הרכב מתחילות קודם כל לפני בדיקת הרכב. כדי לתת מענה לשלב הראשוני והקריטי הזה, פיתחנו בראש ובראשונה טופס גילוי נאות דיגיטלי לפני בדיקת הרכב.

הרעיון הוא לאפשר לכם לבצע בדק היתכנות מלא ישירות מהבית, ולהחתים את המוכר מרחוק, ולחסוך לכם זמן, אנרגיה ועוגמת נפש על נסיעות מיותרות ורכבים שלא כדאי לקחת לבדיקה.

בהמשך התהליך, לאחר שהבנתם שהצד השני רציני והחלטתם להתקדם לעסקה, הפלטפורמה מאפשרת להפיק ולחתום דיגיטלית על טופס זיכרון דברים מלא. בתוך טופס זיכרון הדברים הסופי מוטמע גם סעיף מובנה המגדיר במדויק את שעת סיום פוליסת הביטוח של המוכר, כדי למנוע ואקום ביטוחי וסיבוכים מיד לאחר העברת הבעלות.

הפלטפורמה, שנקראת "חתום" (Hatoum.co.il), זמינה כעת באוויר ואנחנו מזמינים אתכם להתרשם ממנה ולבחון אותה בעסקה הבאה שלכם:
🔗 [https://hatum.co.il/]

כקהילה מקצועית שחיה ונושמת את תחום הרכב והמסחר, דעתכם חשובה לנו מאוד. נשמח לשמוע את הפידבק שלכם על חוויית המשתמש, התזרים של הטפסים, או כל הצעה לשדרוג.

תודה מראש לכולם על שיתוף הפעולה,

פורסם

אני כמוכר לא מוכן להתחייב על גיר ומנוע תקינים. אולי בניסוח קצת שונה... אני מוכן להתחייב שהמנוע והגיר לא עשו לי בעיות.

התחייבות לגבי מזגן מקפיא... נו באמת, אותי המזגן מקפיא, מה זה אומר לגבי מישהו אחר?

פורסם

תודה רבה על המשוב, רון. נקודה מעולה וחשובה מאוד!

המטרה של טופס הגילוי הנאות היא ממש לא "לסנדל" את המוכר, אלא רק להצהיר על תקינות כללית ושקיפות למיטב ידיעתך (למשל, שאין תקלות מהותיות שאתה מודע אליהן או תאונות שלדה), בשביל לחסוך טרטורים. בשביל הדקויות המכניות תמיד יש מכון בדיקה.

איזה ניסוח לדעתך היה גורם לך כמוכר להרגיש יותר בנוח עם הטופס ולא לחוש "מחויב" מדי? נשמח לשמוע

פורסם

פרטי הרכב + שתי הצהרות:

1. המוכר מצהיר שמסר לקונה את כל המידע הידוע לו על הרכב.

2. הקונה מצהיר שבדק את הרכב בהתאם לרצונו, ומצא את הרכב מתאים לצרכיו, ואין לו כל טענה כלפי המוכר על מצבו של הרכב.

תודה ושלום.

אח"כ אני אשאל מי אתם, ומה האינטרס שלכם באירוע, לרבות שמירת מידע, נתונים של הצדדים, נתונים של הרכב ועוד.

בסעיף 'אודות' אתם לא אומרים דבר עליכם. 

אני אשאר חשדן עם טופס שיש לי בוורד. 

את הפרטים שלי, לא אמסור לכם. 

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לאחרונה מכרתי רכב, לא הייתי חותם על המסמך הזה - אלא אם החוק היה מחייב אותי.
אשתף שגם התעקשתי לא להתחייב על גיר מנוע - התחייבתי שהטיפולים בוצעו לפי המפרט ובזמן ולי לא ידוע על תקלות. בשביל זה יש מכון רישוי/מוסכים.

הערה: בחוק המתווכים מחייבים אותם להחתים את המוכר על שלל שאלות מוגדרות ולהציג את זה למתעניין. אתה חושב שכולם עושים את זה למרות שזה החוק? תבין למה...

פורסם
לפני כשעה, איתי29 כתב:

המטרה של טופס הגילוי הנאות היא ממש לא "לסנדל" את המוכר

מצד שני אתם אומרים בעצמכם שהטופס נהיה מסמך משפטי מחייב לאחר החתימה..

הרעיון כשלעצמו בסדר אבל לא מצליח לראות את הערך המוסף מעבר לסתם מסמך חתום. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...