Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

סיכוי קלוש אבל אנסה 

מישהו מכיר אפשרות (לא התאמה אישית מלאה מאפס) לקנות כיסוי מושב שכן יהיה אפשר לפתוח את המשענת יד אחורית? זאתי עם המקום לכוסות

זה יחסית משמש אותנו אז קצת מבאס לקנות כיסוי שיבטל את זה... 

תודה!! 

פורסם

כמו שנאמר פה מעלי,קניתי לאחרונה בהדר רוזן כזה, יש להם קטלוג של דגמים שהם חצי מותאמים והם מתקינים לך. אפשר להזמין גם אצל המפיצים כמו אוטו דיפו.

פורסם

כיסוי מושב זה דבר מבאס עם משענת או בלי משענת. בשביל מה לך הזבל הזה?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 8 שעות, zvit כתב:

תשאל בהדר רוזן

לפני 7 שעות, blackpolo כתב:

כמו שנאמר פה מעלי,קניתי לאחרונה בהדר רוזן כזה, יש להם קטלוג של דגמים שהם חצי מותאמים והם מתקינים לך. אפשר להזמין גם אצל המפיצים כמו אוטו דיפו.

תודה רבה! יודעים כמה עולה דבר כזה? ראיתי באאוטלט שלהם כיסוי ב400 שקל אז תוהה כמה יעלה אחד שהוא חצי מותאם ועוד מותקן על ידם.. 

לפני 6 שעות, amosbmw כתב:

הרכב ישן יחסית וכבר מרגיש לא טוב 

יש גם כמה קרעים קטנים במושב 

הילדים אוכלים ומלכלכים גם אם אתה רוצה וגם אם לא אז כבר לפעמים קשה לנקות

אשמח לשמוע חוויות אחרות שאולי אני מפספס

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, amosbmw כתב:

זו דיעה אישית, סובייקטיבית בטירוף ידידי...

אני יכול לומר למה אני אישית כן מעדיף כיסויי מושב. 

1-מוסיף צבע שאני אוהב לקבינה. 

2-קל יותר לכבס (או פשוט להחליף) כיסוי מולבש מאשר את הכיסוי המקורי.

3-במקרה שלי, מאחר ואני לוקח דברים גדולים ומלכלכים (ולפעמים גם כאלו שיכולים לקרוע את הריפוד) במושב האחורי, אני מעדיף שריפוד זול ולא המקורי ייפגע. כל מי שיש לו כלב יוכל לומר לך דבר דומה לגבי ריפוד למושב האחורי, לכל הפחות. 

4- כמעשן (בעבר, סיגריות רגילות, עם אלקטרונית אין את הבעייה הזו) אם קורית "תאונת עבודה" אני מעדיף שהגיץ יחרוך את הכיסוי המולבש ולא את המקורי. 

יש עוד כמה דברים, שאני כרגע לא יכול לחשוב עליהם...

פות"ש, באמאזון בדקת? 

אפשרות ראשונה, שנייה,  יש עוד. שים לב שבלינק השני זה עבור רכבים מסוג מסויים, אולי בגלל המשענת זה תלוי סוג רכב שצריך להזין בחיפוש. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 11 שעות, amosbmw כתב:

אני מסכים וגם אני נגד בגדול. אבל קנינו רכב חדש עם ריפודי בד  בהירים בכוונה תחילה.

יש לי בן ספורטאי ואני אוסף לעיתים אותו ועוד כמה חברה אחרי אימון או משחק, לא בא לי סירחון של זיעת נוער מעורבבת עם הורמונים על המושבים...
אני מעדיף גם לאסוף עם הרכב השני אבל זה לא אפשרי הרבה פעמים.

@schrbgho  זה עלה לי 650 בערך לא זוכר בדיוק (אחורי בלבד) כנס לאתר שלהם יש טלפון (גם צאט) דבר איתם יפנו אותך למוצרים שאפשריים לרכב שלך.
אני המתנתי איזה חודש עד שהגיע הצבע שרציתי למלאי בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם

הנה עוד סיבה שאני שכחתי, ופולושחורה הזכיר לי-כמתאמן קראטה פעיל (כרגע פחות מאשר יותר, אבל מקווה לחזור בהקדם) אני מקפיץ כמה מהחבר'ה שלי הבייתה באופן די קבוע על הדרך. כיסוי רחיץ זה דבר די חשוב :LOL:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...