Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צילמו אותם בארץ.

https://carsforum.co.il/topic/726919-שירשור-תצפיות-רכבים-מעניינים/?do=findComment&comment=6770704

אבל בכל מקרה, מה אנחנו אמורים לעשות עם זה? 

הודעת פתיחה של  שירשור כלשהו אמורה להיות פתיח לדיון עם תוכן מקורי של מפרסם ההודעה, אפשר לשים קישור כמשהו משלים.

אסור לשים קישורים בלבד ללא שום תוכן שאתה מוסיף.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

צפיתי בסרטונים שלהם בחלק שצולם בישראל, אין שם משהו מאוד מעניין חוץ מנקודה אחת, זה משהו שאני חושב שיש מקום לדבר על זה. 

האוטו שלהם הוא IZH ODA, יצרן שכבר מזמן לא קיים, הדגם הזה יוצר בין 2000 ל 2005 בערך, משהו ישן שאף פעם לא נראה בישראל, היה מלוכלך ומאובק מאוד, הם חנו בטיילת בתל אביב והלכו לישון בבית מלון.

כמה ימים  קודם לכן נכנסו עם האוטו הזה לארץ באופן חוקי לגמרי, כנראה דרך ירדן. 

לפני כן עברו בכמה מדינות ערב, תראו במפה.

בכל מקרה, בדקו אותם ונתנו להם להכנס. 

הרכב שחנה בטיילת היה נראה חשוד, משטרת ישראל פרצה לרכב, ערכה בו חיפוש, לא מצאו כלום. השאירו את הרכב הפוך, חלק מהחפצים זורקים על הרצפה, כל הדלתות פתוחות. אבל כל החפצים ישנם, שום דבר לא נלקח.

השאירו דו"ח חיפוש ברכב חשוד, כנדרש.

ברכב אכן היה נראה חשוד, אבל הצורה שבה נעשה החיפוש והשארת הרכב פתוח, זה לדעתי משהו לא תקין. במיוחד אחרי שמצאו שאין כל בעיה עם תכולת הרכב, אפשר היה לסדר את החפצים איכשהו ולסגור את הדלתות.

שם פה כמה תמונות, איך החברה' האלו מצאו את הרכב בבוקר, התמונות מסרטון באינסטגרם שנמצא בקישור שדובצע צירף. 

IMG_20250611_100257.thumb.jpg.d06743b962fc6d2c88524cd77a8e17e8.jpg

IMG_20250611_100235.thumb.jpg.c5ea1145e43485c0e89abab2f134883f.jpg

IMG_20250611_100203.thumb.jpg.2306b7534c9e531894796be22e1ecdb8.jpg

IMG_20250611_100219.thumb.jpg.0f18c2a05ad2dd98527a64237762934e.jpg

IMG_20250611_100312.thumb.jpg.3d5f5857f23901bba4435f3b0deac16b.jpg

IMG_20250611_100330.thumb.jpg.07c1dfad2d0cefec4ce8e84bbc2448f7.jpg

• אהבתי 2

פורסם

1. נהג הטסלה חונה כמו זין.

2. כל הכבוד על העירנות של התושבים / משטרה שראו רכב חשוד, והוא מה לעשות חשוד מאוד. 

3. לא לעניין שהמשטרה לא סגרו את הרכב אחרי החיפוש.

אין מעבר לזה. אני מוכן לפגוש אותם במכון שטיפה בהרצליה לשטוף את המכונית, עלי. שטיפה עצמית. 29 ש"ח. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מעניין אותי משהו, האם במעבר גבול יבשתי עם רכב, לא לוקחים טלפונים של התיירים וזה לא נכנס לאיזה בסיס נתונים של המשטרה והשטור לא יכול לפי מספר רישוי לקבל טלפון ולהתקשר לבן אדם, לפני שפורצים לרכב ועורכים חיפוש?

והאם השוטר לא יכול לראות שהרכב הזה עבר לפני כמה ימים במעבר גבול, נבדק ואושר לכניסה?

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם
בתאריך 9.6.2025 בשעה 22:48, Buki כתב:

צילמו אותם בארץ.

https://carsforum.co.il/topic/726919-שירשור-תצפיות-רכבים-מעניינים/?do=findComment&comment=6770704

אבל בכל מקרה, מה אנחנו אמורים לעשות עם זה? 

הודעת פתיחה של  שירשור כלשהו אמורה להיות פתיח לדיון עם תוכן מקורי של מפרסם ההודעה, אפשר לשים קישור כמשהו משלים.

אסור לשים קישורים בלבד ללא שום תוכן שאתה מוסיף.

אכן לא השקעתי. הייתי באמצע עבודה אבל הרחתי בחוש שזה יעניין מישהוא אז זרקתי את זה לפה

לגבי השאלה שלך על השוטרים. הם לא גנטלמנים בכלל מנסיון-הסבר אחד יש לי והוא שהם לא נחמדים כדי שמראש אנשים ישקיעו לא להיכנס למקומות אפורים כדי חס וחלילה לא להיתעסק איתם

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

מעניין אותי משהו, האם במעבר גבול יבשתי עם רכב, לא לוקחים טלפונים של התיירים וזה לא נכנס לאיזה בסיס נתונים של המשטרה והשטור לא יכול לפי מספר רישוי לקבל טלפון ולהתקשר לבן אדם, לפני שפורצים לרכב ועורכים חיפוש?

והאם השוטר לא יכול לראות שהרכב הזה עבר לפני כמה ימים במעבר גבול, נבדק ואושר לכניסה?

אתה נותן יותר מידי קרדיט למערכות כאן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, אלעדית כתב:

אתה נותן יותר מידי קרדיט למערכות כאן.

אני לגמרי מסכים שהרכב נראה חשוד, ההחלטה של השוטרים לבדוק אותו, נכונה. 

בסדר, בדקו, מצאו שזה רכב תקין של תיירים עם ציוד רגיל בפנים. 

תסדרו הכל כמו שהיו. תסגרו את הרכב, תכבדו את הרכשו של האנשים האלו. זה בסיסי. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם ראיתי בחוף בקרית ים איך שוטרים מחפשים ברכב של מישהו. כנראה חיפשו סמים.

הם הוציאו הכל החוצה וממש קרעו את הריפודים בנוסף. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

במדינות שונות, ירדן לדוגמא, נהוג להחליף ללוחית תייר מקומית.

חבל שאין מידע רלוונטי במסופוני המשטרה, ומעניין לדעת איזה מידע כן חשוף לשוטר.

• מעניין 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

במקרה אני מכיר את האיזור. מדובר במלון c hotel על הטיילת, ונחשו מה צמוד למלון הזה? נכון,השגרירות של ארצות הברית.

אנחנו עכשיו בתקופת מלחמה.

לפני 5 שנים החניתי את המגנטיס כזכור, ממש שם, וכמעט פוצצו לי את הרכב. סגרו את כל הרחוב וביקשו שאגיע. כשהסברתי להם למה אין שטיח ברכב, אמרו לשים פתק ובכך האירוע הסתיים.

פורסם
לפני 5 שעות, EliC25 כתב:

במקרה אני מכיר את האיזור. מדובר במלון c hotel על הטיילת, ונחשו מה צמוד למלון הזה? נכון,השגרירות של ארצות הברית.

אנחנו עכשיו בתקופת מלחמה.

לפני 5 שנים החניתי את המגנטיס כזכור, ממש שם, וכמעט פוצצו לי את הרכב. סגרו את כל הרחוב וביקשו שאגיע. כשהסברתי להם למה אין שטיח ברכב, אמרו לשים פתק ובכך האירוע הסתיים.

אז עכשיו אתה יכול לשים שם את הצרפתיה ולשלשל לחשבון הבנק שלך 500.000

• מצחיק 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...