Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עומדים לקבל רכב חדש, באיזה ציפוי/אוטם/וקס וכו׳ כדאי להשתמש ככה שיהיה צריך להתעסק עם זה מינימום פעמים בשנה וגם הרכב יישטף במכון שטיפה רגיל?

אני מנחש שללכת לדיטיילר ולשלם סדר גודל של 3500 שקל על ציפוי קרמי זה לא צעד חכם בשבילנו כי הציפוי לא יחזיק הרבה זמן מעמד.

אז הברירת מחדל שלי היא לקנות את הספריי גרפן של אדם ולשים אותו כל חצי שנה (למרות שנראה שזה המון עבודה שחוזרת על עצמה - אז אולי יש לכם רעיון טוב יותר).

העדיפות היא לשמור כמה שאפשר על הצבע ולקבל כמה שיותר ברק (הרכב כסוף)

תודה רבה.

פורסם

אם אני מתעלים מה-סווירלים שלרוב מקבלים במכוני שטיפה, הבעיה עם מכוני שטיפה זה השימוש בכימיקלים חזקים כדי להבטיח ניקוי של הרכב, זה בשילוב המברשות יגרום להסרה די מהירה של מרבית אוטמי הצבע.

השילוב הטוב יותר עבורך הוא כנראה ננו לייט בסגנון של carpro lite או Gyeon Cancoat Evo. אלו ציפויים קרמיים אמיתיים רק בסגנון קל (פחות מוצקים בציפוי) ויישום מהיר של מרח ונגב. הכמות שמקבלים בבקבוק תאפשר יישום חוזר אם אתה שם לב שהציפוי נחלש. מה שכן חשוב זה לאחר השימוש במוצר זה לסגור טוב את הבקבוק (חשוב גם לסגור בזמן השימוש במקרה של carpro lite) ואז לאטום היטב את הבקבוק, אם יש שקית וואקום או משהו כזה זה מעולה. 

יש המון סרטונים ברשת על היישום של שני המוצרים, ניתן ליישם פעם ראשונה שתי שכבות ואז כל חצי שנה או משהו כזה ליישם עוד שכבה עד ליום בו רוצים להחזיר את הברק לצבע ואז מבצעים פוליש. 

פורסם

אם באמת אתה רוצה לשמר את הצבע, ברח מהר מכל מכונת שטיפה.

אל תקנה אף סיפור שמספרים לך על טיב המכונה וייחודה. זה לא רק הסווירלים שיראו מיד אחרי שטיפה ראשונה. 

שטיפה במכונה, כל מכונה, שווה ערך לניגוב הישבן ומיד עם אותה מטלית לקנח את האף, אם אתה מבין את כוונתי. 

שטיפה ידנית עם צינור גינה או עם גרניק נייד ששואב מדלי/מיכל. תתן לך תוצאות יפות, ותשמור לך על הצבע יותר מכל פטנט אחר.

באשר לציפויים שונים, קיימים לא מעט בשוק, בחר לך מוצר שידוע ולא משהו עם שם ״גנרי״ אישית kochchemie או GYEON או nanolex עושים עבודה מצויינת (הרכב שלי שחור עם ״נצנצים״) ונותנים ברק מצויין. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, mbenji כתב:

תודה רבה! מה אתה חושב לגבי הספריי גרפן קרמי של אדם? יש מצב שאני טועה אבל בתמונות נראה לכאורה שמתקבל שם יותר ברק 

ממה שיצא לי לראות הוא אמור להיות לא רע, בחרתי בחומרים האחרים כי אני מכיר אותם והיישום שלהם פשוט קל יותר שזה מה ששאלת. הציפוי של אדם סלחן אבל הוא עדיין דורש המתנה לרגע הנכון כדי לנגב לעומת שני החומרים האחרים שהם מרח ונגב. האמת היא שעד היום לא ראיתי תמונה שתוכל להעביר את ההבדלים בברק בין חומרים( גם לא סרטון), את ההבדלים בעומק הצבע על צבע שחור כן, אבל ברק וכו' לא. בסוף זה גם משהו אישי, אני לדוגמה מעדיף את המראה שמתקבל מחומרים עם תוספת של ווקס קרנובה, לכן מעל שכבת הבסיס אני משתמש באוטמי צבע של Polish Angel, לא הכי עמידים אבל היישום קל מאוד והמראה נהדר.  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...