Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים מהניאגרה

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ככה אז הבעיה כנראה באחת הגומיות. אופציה נוספת היא להחליף את כל המנגנון לאחד מקורי או אוניברסלי. אצלי בניאגרה תוצרת חרסה, הכפתור היה נתקע כל הזמן, אז החלפתי למנגנון אוניברסלי של שגיב.

https://www.amrusi.co.il/מנגנון-כבל-אוניברסלי-למיכל-הדחה-שגיב

מומלץ להצטייד בפלייר משאבות כדי לפתוח את אומי הפלסטיק הגדולים (זה יכול להיות בעייתי קצת).

פורסם
לפני 8 שעות, FROGIE כתב:

תודה רבה. זה הכיוון שלי להחליף את המנגנון. בינתיים שלוחצים שוב (או פעמיים) זה בסדר.

אין לי פלייר משאבות, יש לי (פורום רכב..) מפתח פילטר, זה יעזור?

רוב הסיכויים שתוכל לפתוח בכוח היד. אם לא, מפתח פילטר שמן יעשה את העבודה. 

בהרכבת החדש מספיק לסגור עם כוח היד. 

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, FROGIE כתב:

תודה רבה. זה הכיוון שלי להחליף את המנגנון. בינתיים שלוחצים שוב (או פעמיים) זה בסדר.

אין לי פלייר משאבות, יש לי (פורום רכב..) מפתח פילטר, זה יעזור?

לפעמים, כמו שרשמו מעליי, זה נפתח בכח היד, אבל תלוי במצב. לא ניסיתי עם מפתח פילטר כמו שלך (ניסיתי עם אחד עם רצועה דווקא והוא החליק), אבל מה שבקישור ששלחת נראה דומה יותר למפתח משאבות, אז סיכוי טוב שיפתח. 

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

כשהניאגרה כרגע עם מכסה פתוח אין נזילה.

כשאני סוגר אותה ומרכיב את הלחצנים האלו בתמונה,לפעמים יש נזילה ולפעמים אין, אבל בכל מצב הלחצנים נפולים ללמטה ואי אפשר ללחוץ עליהם.

20240812_142325.thumb.jpg.28e66209bb2ba60536326e7b08a6d127.jpg

• תוכן חדש...