Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אבא שלי נסע יחד עם חבר שלו ב-12 בלילה. פתאום משום מקום איזה ג'יפ שחור פגע בדלת של הנהג בזמן הנסיעה וברח. כעבור כמה ק"מ אבא שלי ראה את אותו הרכב הפוגע עומד מרוסק לחתיכות בצדי הדרך ולידו ניידת משטרה. בקיצור מסיבות של בטיחות הם בחרו לא לעצור את הנסיעה. המצלמה ברכב לצערי לא הקליטה את המתרחש, אבל החבר זוכר את 5 הספרות הראשונות של הרכב הפוגע וזה שמדובר בג'יפ של מרצדס, אבל לא יודעים את הדגם המדויק. 

אנחנו לא יודעים אם הנהג הפוגע בכלל בחיים או אולי מאושפז בבית החולים. אנחנו גם לא יודעים את המספר המלא של הרכב הפוגע. מה עושים עכשיו? כיצד מתקדמים? 

עריכה אחרונה על ידי Blue.Cat
פורסם (נערך)

אפשר להגיש תלונה למשטרה על תאונת פגע וברח עם הפרטים שאתם כן יודעים + התאונה עם הג'יפ המרוסק אם זה באמת הוא אז במשטרה יוכלו לעשות 1 + 1 ולהשלים לכם את הפאזל ומשם תתקדמו . 

במקרה הטוב תקבלו משהו מהביטוח של הפוגע ( אני בספק אבל אפשר לנסות )  במקרה הרע בזבזתם כמה שעות מהחיים .

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

חייבים ללכת לתחנת משטרה בשביל זה? זה לא משהו שאפשר להגיש דרך האינטרנט? 

למה שהביטוח שלו לא ישלם? 

עריכה אחרונה על ידי Blue.Cat
פורסם

זה נשמע כמו סיפור קלאסי של גניבת רכב,

פגיעה תוך כדי נסיעה מטורפת,

ובסוף מרדף משטרתי שהרכב נתפס בצורה כזו או אחרת.

אם יש לאבא שלך מקיף נראה לי שיהיה יותר קל לתבוע את המקיף מאשר ללכת לנסות לתפוס את הנהג ההוא,

אם אין לו מקיף שיתחיל לעבוד.

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

אם זה רכב עם 7 ספרות הייתי משלים בזריזות את ה-2 ספרות האחרונות מ-00 ל-99 באתרים שנותנים פרטים על הרכב לפי מספר
ובודק מה מבניהם זה ג'יפ שחור של מרצדס
אא"כ יהיה כמה

פורסם
לפני 2 דקות, אבי ים כתב:

אם זה רכב עם 7 ספרות הייתי משלים בזריזות את ה-2 ספרות האחרונות מ-00 ל-99 באתרים שנותנים פרטים על הרכב לפי מספר
ובודק מה מבניהם זה ג'יפ שחור של מרצדס
אא"כ יהיה כמה

כיום יבואנים מקבלים הקצאת מספרים ברצף,

ולכן יכול מאוד להיות שיהיה כמה רכבים תחת אותם ספרות,

באם היתה משטרה בשטח ברור שכשילך להגיש תלונה המשטרה תביא לו את הפרטים בקלות גדולה יותר,

רק השאלה אם יש את מי לתבוע.

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 56 דקות, Blue.Cat כתב:

חייבים ללכת לתחנת משטרה בשביל זה? זה לא משהו שאפשר להגיש דרך האינטרנט? 

למה שהביטוח שלו לא ישלם? 

אני לא יודע . גם ככה המשטרה סוגרת את רוב התלונות מחסור עניין , הייתי ניגש בכל זאת לאיזו תחנה שנמצאת קרוב למקום שבו היה הג'יפ המרוסק  כי אז יכול להיות שמשם הזניקו את הניידת ואולי יהיו להם עוד פרטים ואם לא הם בטח יוכלו להוציא מהמאגרים שלהם . אם הוא התנגש וברח סביר שאין לו ביטוח וזו הסיבה גם שלא יהיה מי שיישלם לך . אם הג'יפ היה מרוסק יכול להיות שגם אין מי שיישלם לך . 

הייתי מתחיל במשטרה ולפי היחס שתקבלו שם הולך ומתייעץ עם סוכן הביטוח . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

האם זהות הנוסע בכלל משנה לעניין תביעת נזק?

לדעתי פשוט צריך לזהות את הרכב, לדווח על התאונה ותאונת ההמשך ולתבוע את החברה שמבטחת, היא אמורה להעביר את התביעה נגד הגנב.

אם הרכב לא מבוטח זו כבר סאגה אחרת.

פורסם
לפני שעתיים, WE988244 כתב:

כיום יבואנים מקבלים הקצאת מספרים ברצף,

ולכן יכול מאוד להיות שיהיה כמה רכבים תחת אותם ספרות,

באם היתה משטרה בשטח ברור שכשילך להגיש תלונה המשטרה תביא לו את הפרטים בקלות גדולה יותר,

רק השאלה אם יש את מי לתבוע.

יש להם הקצאת ספרות ברצף ל5 ספרות הראשונות ברכבי 7 ספרות . כך שהפתרון מאוד נכון ופשוט אם אכן זה 7 ספרות.

אם זה 8 ספרות אז חסר בערך ספרה אחת כי אחת לפני האחרונה היא כמובן 0 והאחרונה בהתאם ליבואן תהיה 1/2/3 כך שנשארת רק ספרה אחת לבדיקה.

פורסם

חברה... זה לא לוטו... לא מנחשים פה מספרים
אם הוא לא יודע את כל המספר, הוא לא יכול להגיש ולתבוע אף אחד

כל טענה שלו תהיה נסיבתית!

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...