Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

היה לי זרוק סאב ישן, חלק ממערכת 5.1. הסאב אמנם מתחבר לחשמל ומזין את עצמו אבל השליטה עליו מאחד הרמקולים ובמחשב כבר שומעים מזמן עם אוזניות.

אז רגע לפני שעבר לפח האשפה נתקלתי בסרטון שמראה בצורה פשוטה אין להוסיף מפסק on/off וכניסת מונו ישירה.

מלחימים 4 חוטים ישירות לפלג בלוח המודפס.

אח"כ גם הוספתי לד.

הסאב נראה בסדר לסלון, מתחבר ליציאה יעודית מסאונד בר ואיכות הסאונד עלתה פלאים.

הסרטון ביוטיוב:

תמונות:

IMG20230904154744.jpg

IMG20230904142009.jpg

IMG20230904142003.jpg

• אהבתי 1
פורסם

קודם כל, מגניב. הוא בטח יכול להוסיף למקרן קול, שלא יורד נמוך, בטח בכל הקשור לאפקטים.

אבל לא הייתי עושה את עם רמקולים או מערכת יותר ״רציניים״ לשמיעת מוסיקה. הרמקול הזה הוא לא באמת ״סאב״ מבחינת זה שהוא לא מנגן תדרים נמוכים באמת, ולא מסונכרן בחלוקת התדרים עם הרמקולים העיקריים (עקרונית סאב אמור לעבוד רק בתדרים נמוכים שהרמקולים העיקריים לא מנגנים). הוא פשוט עוד רמקול עם הגברה משלו.

מי שרוצה להוסיף סאב, יש מלא ביד 2 השונים, לפעמים מציאות. 

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מגניב.

רמקולים זה תמיד הדבר האחרון שמתקלקל, יש לי כל מיני פזורים בבוידעם, אבל אין מספיק חדרים בבית בשביל לסדר פינות האזנה עם מגברים סיניים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...