Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרית קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, mottis כתב:

אולי רכב סטיישן יספיק לך? לפורד פוקוס דור 2 (2008-11), יונדאי I30 דור ראשון (2008-12) וקיה סיד דור 1 (2008-13) יש תא מטען גדול ויחידות הנעה פשוטות (מנוע אטמוספרי 1.6 ליטר וגיר פלנטארי עם 4 הילוכים שיבטיחו אמינות.

מוסיף לרשימה רכב שמכרתי לפני כשלושה חודשים; הונדה סיוויק טורר, דור תשיעי של הסיוויק בפורמט סטיישן שנמכר בשנים 2014-2018.

1.8 ליטר עם תיבה פלנטרית 5 הילוכים - אמינות זה שמה השני, תא מטען ענק ואפשרויות שונות לקיפול מושבים שהופכת את הרכב לשימושי כמעט כמו טנדרון כנ"ל. אני הייתי בעלים של דגם 2015 שרכשתי ב-2018, ושירת אותי והמשפחה נאמנה מעל חמש שנים. חוץ מטיפולים ובלאי סטנדרטיים לא נרשמו שום תקלות. 

פורסם
לפני 13 דקות, yohai71 כתב:

מוסיף לרשימה רכב שמכרתי לפני כשלושה חודשים; הונדה סיוויק טורר, דור תשיעי של הסיוויק בפורמט סטיישן שנמכר בשנים 2014-2018.

תקציב פותח השרשור 20K ש"ח, לא נראה שסיוויק סטיישן נכנסת בתקציב.

פורסם

האמת גם שקלתי סטיישן ונראה שזו אופציה עדיפה על פני מסחרית מבחינת אמינות. תודה רבה לכל המגיבים

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...