Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 שעות, ms.kusit-al כתב:

איזה רכבים אתה מציע שיכולים להכנס בדרישות שלי של אמינות חסכון ואבזור ובטיחות?

אני נוסע סביבות 15 בשנה

המזדה 3 הצורה הכי חדשה כמה קילומטר היא עושה לליטר? הגיוני שחבר אמר לי שיש לו כזאת והיא עושה 1-16?

בנסיעה משולבת שהיא יחסית רגועה

בחברות שאתה ציינת (יונדאי וטויוטה, כולל כמובן קיה שזו אותה חברה כמו יונדאי):

טויוטה יאריס

יונדאי i-20 סופרים פלוס או סופרים

2 הנ"ל בתקציב שלך לא חדשות, אבל בטח במודלים חדשים יותר מהגדולות שציינת.

אם אתה מוכן לגודל קטן יותר, אז:

טויטה אייגו Х

קיה פיקנטו

שנכנסות בתקציב שלך אפילו חדשות לגמרי, אם תרצה.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 6 שעות, ms.kusit-al כתב:

במידה ואני מותח תקציב ל120 אלף,\ אני רואה אפשרי להביא מזדה 3 2021 ספיריט שעוד באחריות,

האם כדאי להכניס למשוואה לאון FR 1.8? לדעתי היא תהיה מבחינת צריכת דלק כמו המזדה אבל תהיה עם מנוע טורבו

האם הלאון מבחינת מערכות בטיחות משווה קו עם המזדה והקורולה או יש לה חסרונות?

הלאון מעולה אבל עם מנוע 1.8 הגיר לא הכי אמין, עדיף מנוע 2.0 שמגיע עם גיר רטוב אמין יותר וגם המנוע חזק יותר. גם אוקטביה וגולף מנוע 2.0 מעולה ומנוע 1.5 סבבה לגמרי 

מבחינת אמינות לטווח ארוך - שנים רבות אם זה רלוונטי אז הקורולה והמאזדה כנראה יהיו יותר אמינות. 

המאזדה 3 מ2020 הצורה החדשה היא מעולה עם מנוע 2000 אמין, עיצוב נקי ויפה ותא מטען גדול,  קורולה אני גם כן היתי לוקח רק את הצורה החדשה תלוי אם תמצא אחת יקרה מדי או במחיר טוב כי יש לה שוק חזק ואנשים לפעמים רוצים מחיר שלא שווה את התמורה. 

פורסם
לפני 17 שעות, nissan1211 כתב:

הלאון מעולה אבל עם מנוע 1.8 הגיר לא הכי אמין, עדיף מנוע 2.0 שמגיע עם גיר רטוב אמין יותר וגם המנוע חזק יותר. גם אוקטביה וגולף מנוע 2.0 מעולה ומנוע 1.5 סבבה לגמרי 

מבחינת אמינות לטווח ארוך - שנים רבות אם זה רלוונטי אז הקורולה והמאזדה כנראה יהיו יותר אמינות. 

המאזדה 3 מ2020 הצורה החדשה היא מעולה עם מנוע 2000 אמין, עיצוב נקי ויפה ותא מטען גדול,  קורולה אני גם כן היתי לוקח רק את הצורה החדשה תלוי אם תמצא אחת יקרה מדי או במחיר טוב כי יש לה שוק חזק ואנשים לפעמים רוצים מחיר שלא שווה את התמורה. 

מה נתון אמיתי של צריכת דלק של לאון 2.0 שמגיע עם הגיר הרטוב שהנסיעות שלי הן 70 אחוז בינעירוני ו30 אחוז עירוני,

אין תאוצות חזקות או משהו ובעיקר שיוט ב110 קמש.

לגבי המזדה בדקתי היום ביטוח והציעו לי הכי זול אזור ה7 וחצי, 8 אלף שקל!

האם זה שווה את זה?

בן 28 בלי עבר ביטוחי בכלל ומעל 10 שנים רישיון.

פורסם
לפני 31 דקות, ms.kusit-al כתב:

מה נתון אמיתי של צריכת דלק של לאון 2.0 שמגיע עם הגיר הרטוב שהנסיעות שלי הן 70 אחוז בינעירוני ו30 אחוז עירוני,

האם זה שווה את זה?

המאזדה הביטוח שלה יקר כי היא גניבה, ומחירי הביטוח של כל הרכבים עלו השנה אז אתה כנראה תשלם מעל 5k על רוב הדגמים

לגבי צריכת דלק של הלאון הנתון במוצהר הוא 1 ל14.7 משולב, אבל בגלל שאתה תשייט 70 אחוז ולא חצי חצי אתה יכול לצפות לאיזור של 1 ל 15 אפילו לדעתי 1 ל16 ככל שתיסע יותר במהירות קבועה בבין עירוני ולא תיתקע בפקקים ומהירויות נמוכות. 

אבל הביטוח לא זול כנראה גם בסיאט, צריך לבדוק את זה.

פורסם
לפני 41 דקות, ms.kusit-al כתב:

האם זה שווה את זה?

זה המחיר של להיות בלי עבר ביטוחי. גם אני בסרט הזה, ואני בן 49 עם רישיון נהיגה מאז 1997.
חלק מהחברות בכלל לא מוכנות לבטח, והשאר במחירים די גבוהים.

לפני קצת פחות משנה כאשר ביטחתי את הרכב הראשון שלי אי פעם (ולכן בלי שום עבר ביטוחי, ולא אין לי "ליסינג או סבתא" ושאר פטנטים).

עוד מעט כשאתחיל שנה שניה עם עבר ביטוחי נקי של שנה אחת בעזרת ה', יהיה קצת יותר זול, ורק עוד שנתיים אני צפוי להיכנס למועדון המבוטחים הזולים (כמובן, בתקוה שלא תהיה קטסטרופה כלשהי שתגרום לי לתבוע את הביטוח).

ותגיד תודה שאתה על 4 גלגלים, כי בדו גלגלי ביטוח חובה לשנה לא בהכרח זול יותר ממחיר האופנוע שלך.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• תוכן חדש...