Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ניסיתי לדווח על נתיב לא נכון בגוגל מאפס ללא הצלחה. למישהו יש רעיון? לקבוע ניווט לא דרך כביש שהוא כבר סגור?

פורסם

האלגוריתם שלו, בעדינות, דפוק. השתמשתי בו עכשיו שבועיים לצורך ניווט רגלי בחו"ל, כנראה דאג לשפר לי את הכושר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, mrmiki1234 כתב:

אהלן

ניסיתי לדווח על נתיב לא נכון בגוגל מאפס ללא הצלחה. למישהו יש רעיון? לקבוע ניווט לא דרך כביש שהוא כבר סגור?

אתה יכול לשים פה נקודת ציון של הכביש הסגור / לא תקין?  אנסה לעזור לך..

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

האלגוריתם שלו, בעדינות, דפוק. השתמשתי בו עכשיו שבועיים לצורך ניווט רגלי בחו"ל, כנראה דאג לשפר לי את הכושר.

מצנווט כמעט בלעדית איתו ומאוד מרוצה. הרבה יותר טוב מוויז.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעולם לא נוסיתי לנווט איתו רכוב בארץ, הבנתי שיש מדינות שהוא הרבה יותר מוצלח אבל בארץ ווייז עדיף...

רגלי כמובן שרק איתו, כי אין אופציה אחרת.

פורסם
לפני 12 דקות, flytomars כתב:

אני משתמש מדי פעם במפות של אפל. בעיקר בחו״ל אבל גם בארץ.

עובד יופי וגם מסונכן לשעון של אפל, ככה שאפשר לנווט בלי להוציא את הטלפון מהכיס.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, flytomars כתב:

מעולם לא נוסיתי לנווט איתו רכוב בארץ, הבנתי שיש מדינות שהוא הרבה יותר מוצלח אבל בארץ ווייז עדיף...

מאז שעברתי לרכב עם אנדרואיד אוטומוטיב שכברירת מחדל יש בו גוגל מפות. אחר כך כשוויז הצטרף עדיין מעדיף את גוגל מפות כשוויז רק ברקע לצורך התראות משטרה.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נצל"ש, מנווט רק עם גוגל מאפס.

בניווט רגלי/תחב"צ מאיזור הבית שלי לא קיים במפות מעבר שמקצר בצורה דיי משמעותית את הדרך.

נסיון לעדכן את גוגל בעניין שיעדכנו את המפה בהתאם. לא סייע לצערי הרב.

פורסם

יש פאקים לא קטנים בגוגל-מפס, אני משתמש בו כבר המון שנים ורואה אותו משתפר. אבל אחת נקודות התורפה העיקריות שלו הם כניסות למושבים/קיבוצים שתמיד מנסה להכניס אותך בדרכי עפר/כניסה אחוריות המיועדות לטרקטורים וכאלה/כניסות שכבר נסגרו לפני קום המדינה וכו'.

בעיה נוספת היא לעיתים קרובות הוא מסתמך על כך שהמספרים הזוגיים ברחוב אמור להיות מול האי-זוגיים ולא לוקח בחשבון שיכולים להיות פערים של לפעמים 100 מטר בינהם, זה יכול להשתבש קשות בערים צפופות.

בכל זאת אני ממשיך להשתמש בו כי ב- 99 אחוז מהזמן והבוניס הוא כדי להימנע מהאסון הויזואלי של וויז(לטעמי)

לגבי עידכונים רוב הזמן הם מעדכנים תיקונים שאני שולח להם

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, aviaviavi כתב:

יש פאקים לא קטנים בגוגל-מפס, אני משתמש בו כבר המון שנים ורואה אותו משתפר. אבל אחת נקודות התורפה העיקריות שלו הם כניסות למושבים/קיבוצים שתמיד מנסה להכניס אותך בדרכי עפר/כניסה אחוריות המיועדות לטרקטורים וכאלה/כניסות שכבר נסגרו לפני קום המדינה וכו'.

בעיה נוספת היא לעיתים קרובות הוא מסתמך על כך שהמספרים הזוגיים ברחוב אמור להיות מול האי-זוגיים ולא לוקח בחשבון שיכולים להיות פערים של לפעמים 100 מטר בינהם, זה יכול להשתבש קשות בערים צפופות.

בכל זאת אני ממשיך להשתמש בו כי ב- 99 אחוז מהזמן והבוניס הוא כדי להימנע מהאסון הויזואלי של וויז(לטעמי)

מעניין מה שאתה אומר, תוהה אם יש דרך לעדכן בווייז את הכתובת של ההורים - הם גרים בבית מספר 3 וווייז שולח לסוף הרחוב משום מה, איך מעדכנים את זה?

פורסם
לפני כשעה, aviaviavi כתב:

זאת בדיוק השאלה, איך להימנע מדרכי עפר? 

פורסם

@mrmiki1234 - בהגדרות, בסעיף "ניווט", יש אופציה להמנע מדרכי עפר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חזרתי אתמול משבועיים בצרפת, מתוכם כמה ימים בפריז. הרכב ששכרתי היה פורד קוגה, מערכת הניווט המובנה שלה היתה זבל מוחלט ולא אמינה. הפעלת וייז בטלפון פתרה 99% מהבעיה.

בניווטי עירוני השתמשתי במפות גוגל. בפריז זה שיגע אותי לגמרי - הייתי עומד בפתח של תחנת מטרו והנווטן היה שולח אותי לתחנה אחרת של אותו קו. חוץ מזה, לא היה קשר בין הכיוון על המסך לכיוון בשטח (ביותר מטלפון אחד, כך שקשה להאשים את המצפן המובנה), ואם הניווט היה משולב (רגלי ותחב"צ) ההוראות לניווט הרגליהפכו לא ברורות (לא היה חץ).

• תוכן חדש...