Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

נסעתי בחניון ,נהגת יצאה ברברס מימיני (החניה ב90 מעלות אלי).

היא פגעה ברכב שלי בדלת הימנית שליד הנהג. כלומר הטוסיק של הרכב שלה בדלת שלי.

לקחתי פרטים אבל לא הקלטתי כלום.

הבן שלה מתקשר וטוען שהיא לא פגעה בי אלא אני נצמדתי אליה ואולי המכה היתה שם עוד לפני.

איך אני מתמודד עם זה?

אגב הרכב שלה שכור וללא מכה (פגעה בי עם פגוש פלסטיק גבוה ישר לדלת.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי amit190
פורסם

להתקין אפליקציה של הקלטת שיחות ולנסות למשוך אותה להודות בעובדות.

גם אם אינה מודה באשמה, ברגע שהיא מודה בכך שהיא יצאה מחניה ברוורס, כבר 90% מהאשמה נופלת עליה.

מתאם גובה הפגיעה יחד עם הסיכוי הססטיסטי שהחלטת להמציא מכה שמשתלבת בדיוק עם גובה הרכב שלך יסתור את טענה שהמכה היתה שם קודם.

ושוב נכתוב, בכל מקרה של תאונה (או שוטר שעוצר על עבירה), להפעיל מצלמת וידאו או לפחות הקלטה קולית. לצלם את מיקום הרכבים על הכביש לפני הזזתם, את מיקומם היחסי ואת הפגיעות.

פורסם

צילמתי את הרכבים , רואים שגם אחרי שהיא חזרה קצת לחניה שלה היא עדיין עם הטוסיק בתוך הנתיב שלי.

זה רכב שכור של שלמה , צילמתי את מסמך ההשכרה ואת הפוליסה. 

מסמך ההשכרה שייך לרכב מסוג אחר. הפוליסה עם מספר רכב אחר ,אותו הדגם אבל מספר שונה ב2 ספרות מהלוחית שלה.

חברת ההשכרה תעזור לי בזה?

את מי בעצם אני תובע עכשיו? ומי מכריע בשאלת האשמה?

לפני 22 דקות, Be roo כתב:

להתקין אפליקציה של הקלטת שיחות ולנסות למשוך אותה להודות בעובדות.

היא מסננת אותי :)

פורסם (נערך)

דבר עם חברת ההשכרה, לדעת יהם יבינו מהר שאין להם מה לבזבז את הזמן בלהכחיש אשמה במקרה כזה.

אם הם יסרבו לשלם אתה פונה לבית משפט ותובע את הנהגת, חברת ההשכרה וחברת הביטוח שלה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 11 שעות, ArikB כתב:

יש מצלמות בחניון הזה?

בבדיקה איתם, כנראה שלא מכסות את האזור.

דיברתי עם שלמה ,זה הרכב שלהם. אמרו לי להעביר אליהם מסמכים ושהם ישלחו אלי את הפוליסה אחר כך.

ככה זה עובד? פעם ראשונה שלי.

פורסם

לאחותי היה מקרה דומה מבחינת אופי הפגיעה,הנהג הפוגע רב איתה וטען שהיא התנגשה בו, אבל זה נסגר בין חברות הביטוח בלי צורך בבית משפט בגלל שהוא פגע בה בצד, ולא הניחו הוא עמד בתמימות והיא "פתאום עשתה דריפט".

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 9 שעות, harhanegev כתב:

לאחותי היה מקרה דומה מבחינת אופי הפגיעה,הנהג הפוגע רב איתה וטען שהיא התנגשה בו, אבל זה נסגר בין חברות הביטוח בלי צורך בבית משפט בגלל שהוא פגע בה בצד, ולא הניחו הוא עמד בתמימות והיא "פתאום עשתה דריפט".

תודה.

• תוכן חדש...