Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר אמור להתחיל היום שיעורי נהיגה והוא לא מוצא את המסמך של הבדיקת ראייה שהוא ביצע, באופטיקה טוענים שאין איך לשחזר וצריך בדיקה חדשה, נשמע לכם הגיוני?

אין שום מקום שאפשר להוריד את זה? זה הרי מסמך ממשלתי של משרד התחבורה,

ה-100 ש"ח של הבדיקה - כפרה, הנקודה שזה ליסוע מחוץ לעיר

אשמח אם למישהו יש מידע

פורסם

עד כמה שאני מבין, האופטמטריסט היה אמור להזין את תוצאות הבדיקה ישירות למחשב של משרד התחבורה.

בהנחה וזה נכון - מדוע חבר שלך צריך את התוצאה של בדיקת ראייה ?

• רעיון טוב! 1
פורסם

אז ככה:

המורה טוען - אני חייב את המסמך פיזית, בלי זה א"א להתחיל לימודים.

במזכירות האופטיקה טוענים - המסמך הוא דיגיטלי ומופיע אונליין, המורה לא צריך בכלל לקבל את המסמך.

האחראי על התחום באופטיקה טוען - אין מה לעשות, א"א לשחזר, וחייבים את המסמך המקורי, לא יודע למה המזכירה אמרה לך שלא.

לפני 5 דקות, guya72 כתב:

עד כמה שאני מבין, האופטמטריסט היה אמור להזין את תוצאות הבדיקה ישירות למחשב של משרד התחבורה.

אתה צודק, המסמך שמקבלים הוא מסמך של משרד הרישוי ולא של האופטיקה, אבל באיזור האישי לא מצאתי אותו, ובנסיון נואש להתקשר למשרד התחבורה נאמר לי שיחזרו אלי בתוך 2 ימי עסקים..

פורסם

המורה אמור לרשום את התלמיד במערכת של משרד התחבורה.  אולי יש לו גישה למסמך.

מעבר לכך - מדוע הוא צריך את המסמך הפיזי ?

התשובה של מזכירות אופטיקה נשמעת לי הכי נכונה.

לפני 26 דקות, chezik כתב:

בנסיון נואש להתקשר למשרד התחבורה נאמר לי שיחזרו אלי בתוך 2 ימי עסקים..

הייתי מציע במקביל לקבוע תור למשרד הרישוי.

אם לא יהיה מענה מספק או בזמן ממשרד התחבורה, אז לגשת פיזית למשרד הרישוי ולנסות לסגור את הסיפור

פורסם
לפני 3 דקות, guya72 כתב:

המורה אמור לרשום את התלמיד במערכת של משרד התחבורה.  אולי יש לו גישה למסמך.

מעבר לכך - מדוע הוא צריך את המסמך הפיזי ?

התשובה של מזכירות אופטיקה נשמעת לי הכי נכונה.

הלוואי שאתה צודק, אבל כרגע המורה הוא המחליט והוא לא מוכן להתחיל בלי לקבל את המסמך.

לפני 4 דקות, guya72 כתב:

הייתי מציע במקביל לקבוע תור למשרד הרישוי.

כבר יותר קצר וקל ליסוע שוב לבדיקת ראייה נוספת, אם לא תהיה ברירה זה מה שהוא יעשה, אבל זו טרחה גדולה ומעדיף להימנע מזה.

פורסם
לפני 3 שעות, chezik כתב:

הלוואי שאתה צודק, אבל כרגע המורה הוא המחליט והוא לא מוכן להתחיל בלי לקבל את המסמך.

המורה שלי לא ביקש תוצאות בדיקה, היום הכל ממוחשב.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...