Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום 

הבוקר בדרכי לעבודה נעמדתי במרחק מרכב שעמד לפני כשזה פתאום החליט לנסוע רוורס ואיזה יופי נשמע בום. 

יצאתי מהרכב ומסתבר שהנהגת היא נהגת צעיר - וכשביקשתי ממנה פרטים היא לא ידעה אפילו לתת לי .. שלא לדבר על זה שאלתי אם יש לה ביטוח מקיף / צד ג' 

מה שאמרה (או אולי אמרו לה להגיד לא יודע) זה שאין לה מושג היא נהגת חדשה ויש לה ביטוח חובה.. (שטות ואמרתי לה)

בכל מקרה לא נעשה נזק גדול לפגוש - לרכב שלה מחובר וו גרירה 

הוא יצא החוצה קצת מצד שמאל וקילוף של צבע (הרכב שלי הוא מזדה 2010 3 ) 

אני רוצה להסתדר איתה ועדיין לא הצעתי לה מה אני דורש - היא אמרה שיש לה "חבר" שיכול לתת לה הצעת מחיר לתיקון  

השאלה כמה אני יכול לדרוש ממנה?

20220922_074715.jpg

פורסם

תלוי איך אתה רוצה לנהוג 

אתה יכול להגיד לה גם סעי לשלום לדפוק 2 ברגי פח-פח וסלמאת

או לקחת את הרכב למוסך להגיד לו שאתה רוצה שהטמבון יהיה במקום ושיבדוק שאין נזק פנימי שאתה לא רואה

כמו שבר פנימי בפנס או כל אחד מהרכיבים שנמצאים באותו אזור להגיד לה א,ב,ג זה מה שצריך לעשות רוצה לשלם או ביטוח? וזהו

בכל מקרה עדיף לה לשלם כי לפי איך שזה נראה זה שטויות וההשתתפות עצמית שלה תעלה לה יותר 

בהצלחה ושנה טובה

פורסם (נערך)

קודם כל, נקווה שהקלטת אותה מודה שהיא נסעה לאחור. כי בקלות היא יכולה לשנות את הסיפור ולטעון שנכנסת בה.

אם לא הקלטת, תוריד אפליקציה של הקלטת שיחות ונסה לגרום לה להודות לפחת בעובדות (בתירוץ שהתקשרת לעדכן אותה מה אתה הולך לעשות).

שנית, לא הולכים ל״חבר״ שלה שמייצג את האינטרס שלה לצמצם עלויות. הולכים לאיש מקצוע שאתה בחרת ושולח לה את הצעת המחיר שלו.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

לא רק מוקלטת זו שיחה שהמשיכה בווטסאפ גם 

השאלה על איזה סכום לדבר ?

בווטסאפ היא מודה ולוקחת אחריות  בווטסאפ ואפילו התנצלה ככה שזה וידוי לכל דבר ועניין

עריכה אחרונה על ידי archangel28
פורסם (נערך)

האם יש לך סרטון ממצלמת דרך? יכול לפתור את בעיית ההודאה.

האם יש לך פרטי הרכב (מספר רישוי) והנהגת (מספרי זהות, רשיון נהיגה, טלפון).

האם צילמת את 2 הרכבים מיד אחרי היארוע לתיעוד העמדה היחסית והנזקים?

מעבר לכך ממליץ:

1. לפנות לסוכן הביטוח שלך לקבלת הנחיות להמשך ההתנהלות.

2. לבחור במוסך המקובל עליך ולמסור את הרכב לבדיקה והערכת עלות התיקון.

מכאן יהיה עליך לבחור כיצד לנהוג.

עריכה: את אומדן עלות התיקון תקבל מהמוסך. קבל הצעת מחיר בכתב, אותה תציג לפוגעת, היא זו שתחליט האם לשלם מכיסה או להפעיל את הביטוח שלה. בכל מקרה, אתה זה שיבחר במוסך, כדי לשמור על האינטרס שלך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, _-? כתב:

תלוי איך אתה רוצה לנהוג 

אתה יכול להגיד לה גם סעי לשלום לדפוק 2 ברגי פח-פח וסלמאת

או לקחת את הרכב למוסך להגיד לו שאתה רוצה שהטמבון יהיה במקום ושיבדוק שאין נזק פנימי שאתה לא רואה

כמו שבר פנימי בפנס או כל אחד מהרכיבים שנמצאים באותו אזור להגיד לה א,ב,ג זה מה שצריך לעשות רוצה לשלם או ביטוח? וזהו

בכל מקרה עדיף לה לשלם כי לפי איך שזה נראה זה שטויות וההשתתפות עצמית שלה תעלה לה יותר 

בהצלחה ושנה טובה

לפני 1 דקה, sperial כתב:

האם יש לך סרטון ממצלמת דרך? יכול לפתור את בעיית ההודאה.

האם יש לך פרטי הרכב (מספר רישוי) והנהגת (מספרי זהות, רשיון נהיגה, טלפון).

האם צילמת את 2 הרכבים מיד אחרי היארוע לתיעוד העמדה היחסית והנזקים?

מעבר לכך ממליץ:

1. לפנות לסוכן הביטוח שלך לקהלת הנחיות להמשך ההתנהלות.

2. לבחור במוסך המקובל עליך ולמסור את הרכב לבדיקה והערכת עלות התיקון.

מכאן יהיה עליך לבחור כיצד לנהוג.

התמונה שצילמתי זה ממש באותו הרגע, שנית יש לי הודעה מוקלטת שלה שהיא לוקחת אחריות על הדבר הזה

טלפון וודאי שיש לי ותמונות של רשיון רכב, מס רכב, ורשיון שלה (שהוא עדיין נייר ) 

לגבי סרטון לצערי לא , לא מותקנת מצלמה ברכב.

תודה על העזרה 

פורסם

אם יש לך הקלטה והודאה כתובה שלה שהיא נסעה לאחור, זה מספיק. 

סרטון יכול לעזור אם היא תחזור בה, אבל ממש לא נחוץ (בהנחה שלא שומעים אותך ברקע מאיים אליה)

פורסם

מה פתאום חלילה , זו הודעת ווטסאפ שהיא שלחה מהטלפון שלה יותר נכון 3 הודעות 

התנצלות 

לקיחת אחריות 

וגם האשמה של צד ג שגרם לה לזוז אחורה (לא שזה מעניין אותי )

מקווה שהכל יסתדר 

תודה חברים 

• תוכן חדש...