Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב חדש מהחברה ויש לי מקיף אני חושש שיש לי בעיה ברפידות ובדיסקיות ובגלגל אחד של הרכב אך יש תקלה הביטוח מכסה את הכל נכון?

שברולט ספארק 22 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטוח מכסה תאונות - זה לא אחריות.

במקרה של רכב חדש, ובמקרה שמדובר על תקלה בייצור - האחריות שקבלת כשקנית את הרכב מכסה את זה.  אבך - רפידות ודיסקיות גם יכולות להרס תוך זמן קצר בגלל הנהג.  אם זה המצב - תשלם.

פורסם
לפני 56 דקות, dani666 כתב:

בטוח מכסה תאונות - זה לא אחריות.

במקרה של רכב חדש, ובמקרה שמדובר על תקלה בייצור - האחריות שקבלת כשקנית את הרכב מכסה את זה.  אבך - רפידות ודיסקיות גם יכולות להרס תוך זמן קצר בגלל הנהג.  אם זה המצב - תשלם.

לא הבנתי את השורה האחרונה תוכל להסביר? והאם זה מסוכן להמשיך ליסוע עם דיסקיות ורפידות שחוקות?

שברולט ספארק 22 

פורסם (נערך)

שלום,

נתחיל מהתחלה - כמה זמן הרכב אצלך וכמה קילומטרים נסע?

איך נקבע שהבלמים שחוקים? 

מה לטענתך לא בסדר בבלימה?

לא תוכל לקבל תשובה לגבי התשלום, כל עוד הרכב לא נבדק במוסך.

יש מקרים של פגם בייצור - הבלמים ( רפידות ו/או צלחות ) יוחלפו באחריות ויש בלאי משימוש - לא מכוסה באחריות.

יש לי דוגמה מקרובי המשפחה - הם קיבלו פיג'ו 3008 דיזל חדשה ומהיום הראשון היו רעשים מתכתיים בבלימה - הכל הוחלף ללא תשלום מצידם.

בגדול, מסוכן לנסוע כאשר יש בעיה בבלימה. אם מדובר רק ברעשים ( חריקות/ שריקות ) ועוצמת הבלימה תקינה, ניתן לנסוע עד למוסך.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...