Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מנושא הקרינה לא הייתי מתעלם כל כך בקלות. האם מזיק או לא לא יודע. ולדעתי לא תמצא אף מומחה בתחום שיחתום לך 100 אחוז שזה לא עושה כלום כי אף אחד לא יודע ולא היה מספיק זמן לחקור את זה . גם בניסויי פצצת אטום היו יושבים בבונקר באתר עם נשקפי שמש וצופים בפיצוץ עד שנפל להם האסימון לגבי הנזק.  הראשונים הופיעו לפני 20 שנה והיו פשוטים וחלשים. היום כל ראוטר משדר במספר תדרים מספר ערוצים כל בית יש 4-8 צרכנים לפחות  שמשדרים אליו בחזרה . זה לא היה קיים עד לפני עשור  . לך תדע מהזה עושה למוח ולגוף של ילדים. כשיש ספק אין ספק.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 30.3.2022 בשעה 09:05, DrorZi כתב:

הבעיה שזה נושא נפיץ כמעט ברמה של מתנגדי חיסונים שבטוחים שזה השטן וישכנעו אותך אחרת בכל מיני אותות ומופתים ואם תחפש בגוגל סיבות למה זה כן מסוכן תמצא הררי מידע כמו שתחפש "כדור הארץ שטוח", זה עדין לא יהפוך את כדור הארץ לשטוח או את ה WIFI שלך בבית למסוכן. (ושום מילה על סלולר 5G...)

אני הזהרתי מכל זה כבר בדף הראשון 😁

• מצחיק 1

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
בתאריך 1.4.2022 בשעה 10:23, oriporat כתב:

IMG_20220401_102053_913.jpg

תמונה נדירה של העורך של "עיתון" בראשית, כשהוא הגה את הכותרת הראשית:

image.png.6c0b7c9f053602983b39c26a294da310.png

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

קראתי שזה לא מזיק וקראתי במקום אחר  שאומרים שזה מפריע ללמידה לזיכרון ספירת זרע ועוד.

אישית בבית יש לי וייפיי במרחק של ככ2-3 מטר ובגלל שהעוצמה ברוב הראוטרים לא גדולה מדי אני לא הכי דואג מזה אבל מבין את הדאגה שלך. אולי אפשר לצמצם את הקרינה למשל העברת כבל רשת למחשבים, לכבות במהלך השינה וכו'.

פורסם (נערך)

זה יכול להימשך לנצח, זה לא כוחות מה שאתה קורא, זה כמו שתגיד קראתי מצד אחד שכדור הארץ שטוח ומצד שני שכדור הארץ עגול.

בגלל כמות ה BS צריך לפתח חשיבה ביקורתית חזקה בנושא הזה.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi
  • אהבתי 1

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
בתאריך 2.4.2022 בשעה 09:05, dani12 כתב:

כשיש ספק אין ספק.

אפשר להגיד את זה על כל דבר, זה לא טיעון תקף. גם ללנסוע בכביש יש ספק שתסיים את הנסיעה בלי תאונה.

• תוכן חדש...