Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט איביזה עם מערכת שמע מקורית (שנשמעת על הפנים, כמה מפתיע) ואני מעוניין להתקין צ'יינג'ר ורמקולים אחוריים. מספר שאלות אליכם:

 

1. האם ניתן לחבר צ'יינג'ר ורמקולים אחוריים למערכת השמע הנוכחית? (תמונה מצורפת)

2. היכן אפשר ורצוי להתקין צ'יינג'ר? הכי חשוב שיהיה נוח להתקנה ונגיש...

3. איפה יש מקום טוב באיזור ת"א-ר"ג-גבעתיים שמתעסק עם דברים כאלה? (מכירה + התקנה). הדרישות לא גבוהות מדי - שלא יפרקו לי חצי אוטו בהתקנה ושהמקום יהיה אמין.

 

תודה מראש לעונים :)

רדיו טייפ.jpg

פורסם

התמונה לא כל כך ברורה (יש השתקפות) אבל אתה צריך לבדוק אם יש לך בצד ימין למעלה לחצן שרשום עליו cd ,במידה וכן אתה צריך לרכוש מתאם בלבד ואפשרי לחבר כמעט את כל המחליפי דיסקים הקיימים בשוק ואפילו אין צורך לפרק את הרכב כי יש כבל צנג'ר מקורי ברכב שמגיע עד לתא מטען.

במידה ולא האפשרות היחידה שלך היא לשים צנג'ר שעובד דרך קליטת הרדיו של הרכב והוא בעל שלט חיצוני לשליטה ישירה על הצנג'ר.

 

בכל אופן שים לב לאתר הבא:

http://www.add-a-cdchanger.co.uk

 

האתר מומלץ לכל מי שיש לו רדיו built in ברכב

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

×
×
  • תוכן חדש...