Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מקווה שלא עשיתי טעות גדולה =(

קנית רכב I35 הלכתי לבדיקת רכב -

מנוע - דליפות לחץ בינונית בצילינדרים, שאיבות שמן לחלל השריפה, חובה לבדוק שמן כל 1000קמ, רצועה פגומה + מותח רועש

מערכת תאורה - אלטרנטור שורק

מחוונים - נורת ES; דולקת

בזמן נסיעה אני לא מרגיש שום דבר שורק, רק כשאני מדליק מזגן יש רעש ממש קטן למספר שניות.

בנוסף כבר חודש שיש לי את הרכב עדיין לא ראיתי את הנורה ESP דולקת

שלחתי את הבדיקה למוסך, הוא אמר לי שעשיתי טעות והלך המנוע.

אבל כשהייתי במוסך מורשה לא אמרו לי דבר כזה.

אני מקווה שלא עשיתי טעות, אשמח ליעוץ שלכם האם התקלות האלו ממש בעייתיות לרכב והרכב באמת לים כמו שאמר המוסכניק.

=(

תודה רבה

פורסם

טעות, טעה, טועים, תעית 😂  לפחות על  פי הגשש החיוור.

אבל ברצינות, קנית "פנינה" , כלאמר לא צפוי לך ראש שקט. אני מני שבתלות בנסועה שלך תתיקל בעוד זמן מסויים בתקלה כשלהי שקשורה למוע. אכילה מוגברת של שמן עשויה להתבטא ביום שתגיע לטסט לכישלון בזיהום אוויר ערב שרפת השמן, ואז תאלץ להשקיע בתיקון יחסית משמעותי.  שריקות מרצועה נובעות או מיובש ברצוה או מחופש במותחן. גש לאבחון במוסך מסודר, לא חייב במורשה יבואן. 

ESP - הנורה תידלק בעת תמרון יחסית חריף, נסה לעבור מהר יחסית בכיכר קטנה (כשהיא ריקה) באם ישנה בעיה הנורה תידלק בזמן התמרון, אם היא תיכבה מיד אחר כך, הבעיה לא חמורה עדיין אבל דורשת טיפול. את הדיאגנוסטיקה לא נעשה כאן בכתב, שוב גש למוסך.

שנה טובה וחתימה טובה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לכל דבר בעולם יש מחיר הוגן. גם לרכב עם מנוע גמור😉

דליפת לחץ בצילינדרים זה לא דבר חיובי, אבל כבר קנית את הרכב אז תהנה ממנו. ופעם הבאה תנסה להבין את תוצאות הבדיקה לפני הקניה.

פורסם

אז בעצמם בעל מוסך צדק כשהוא אמר לי הלך הרכב.

אני לא מבין איך בבדיקת רכב הבודק שהוא מנהל המקום, אמר לי קח את הרכב בלי בעיה 

פורסם

תוכל לפרסם את טופס הבדיקה?

מניסיון אישי, מכוני הבדיקה יחמירו כל בעיה קטנה בכדי להסיר אחריות מהם אם תהיה תקלה בעתיד ובכמה מקרים גם יכתבו שמשהו אינו תקין כאשר זה רחוק מהאמת.

לפני שנים רבות חבר לקח פולו שנת 1997 לבדיקה (דאז עוד היה נחשב יחסית חדש) וכתבו לו שיש סדק בשמשה הקידמית, אני והחבר חיפשנו חצי שעה ביום בהיר ולא מצאנו אפילו שריטה על השמשה, לפי הבדיקה הרכב אסון, החבר קנה את הרכב בכל זאת ולא הייתה לא שום תקלה, עד שהוא ריסק אותו באזור הכינרת שנה אחר כך.

כבר חתמתי...

פורסם
לפני שעה, yairw כתב:

תוכל לפרסם את טופס הבדיקה?

מניסיון אישי, מכוני הבדיקה יחמירו כל בעיה קטנה בכדי להסיר אחריות מהם אם תהיה תקלה בעתיד ובכמה מקרים גם יכתבו שמשהו אינו תקין כאשר זה רחוק מהאמת.

לפני שנים רבות חבר לקח פולו שנת 1997 לבדיקה (דאז עוד היה נחשב יחסית חדש) וכתבו לו שיש סדק בשמשה הקידמית, אני והחבר חיפשנו חצי שעה ביום בהיר ולא מצאנו אפילו שריטה על השמשה, לפי הבדיקה הרכב אסון, החבר קנה את הרכב בכל זאת ולא הייתה לא שום תקלה, עד שהוא ריסק אותו באזור הכינרת שנה אחר כך.

מסכים,

רכשתי בעברי ספארק, שעל פי הבדיקה של המכון הנ"ל הרכב לכאורה לפני הורדה מהכביש. עם "התחייבות" של כישלון בטסט ועוד סיפורי אימה.

הרכב לא דרש ממני כלום למעט תחזוקה שוטפת.

לעניינו פות"ש, עכשיו למדת לעתיד. אם יש ביידך טופס טיפול צרף אותו לפה ונוכל לייעץ לך מה אמיתי ומה הגזמה.

האם הרכב עבר טיפול יישור קו?

חתימה טובה.

• אהבתי 1

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

הם לא אמורים לכתוב את הלחץ שמצאו בכל צילינדר?

וכיצד הם מצאו, או על סמך מה הם קבעו שיש שאיבות שמן לחלל השריפה?

לא ממהר לקחת את זה ברצינות, אבל חכמים ומבינים ממני יגיבו

כבר חתמתי...

פורסם

ייתכן שקיים עוד "נספח" לבדיקה הזו. דף נתונים נוסף.

בנוסף הרכב עבר תאונות\מכות, כמעט מכל כיוון אפשרי, אבל {כנראה} שהסבירו לו את זה, לאחר הבדיקה. או שלא? אבל זה לא ה-ישו כרגע..

בכל מקרה הרכב כבר אצלו. שיעשה טיפול ויחליף את השמן הישן, ויבדוק צריכת שמן לאחר נסיעה ארוכה, או כמה נסיעות כאלה. זה למעשה הבדיקה הטובה ביותר, כדי לוודא, האם קיימת צריכת שמן, או לא. 

פורסם

רכב לא עבר תאונה,
הייתי אצל המוסך מורשה היום אמרו לי להחליף רק רצועה ומותח + טיפול 10000

ואחרי סע לשים דלק ולנסוע

• תוכן חדש...