Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי לי תקר בטסלה, נכנסתי לתקריה, סימנו עם הגיר, תיקנו את התקר ובאו להרכיב חזרה ע"פ הסימון של הגיר. ביקשתי שיעשו איזון, הצמיג יצא מאוזן לחלוטין לאחר תיקון והרכבה. התפלאתי.

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בפנצ'ר ראיתי הוא מסמן עם גיר לא איזן. רצה 40 שקל. אמרתי לו למה לא עשית איזון? הוא אמר זה עוד 20 שקל. אמרתי לו בסדר תאזן שונא רעידות שילמתי לו 50.

פורסם (נערך)

במקרה של החלפה נתקלתי רק פעם אחת במקרה כזה וזה היה לפני 14 שנה ב׳אוטו דיפו׳.
ששאלתי את הבחור שם אם הוא לא עושה איזון הוא עשה בלי לדבר. 

מאז יצא לי להחליף צמיגים… ולא נתקלתי במקרה כזה.

אבל אף פעם לא עשו לי איזון בתיקון פנצ׳ר, גם לא ידעתי שזה נהוג. 

עריכה אחרונה על ידי Ryan OReily

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

החלפתי 2 צמיגים קדמיים, הוא החזיר את המשקולות הישנות ושלח לאיזון התוצאה הייתה שבאחד היה משקולת מיותרת ובשני היה חסר 15 גרם. כאילו מה הפנצרייה הקודמת סתם שמו לפי מה שבא להם? 

פורסם

לא, הם עשו לפי הצמיגים הקודמים. לכל צמיג יש גם חוסר איזון מסויים.

לכן השלב הראשון בפעולת איזון הוא להעיף את כל המשקולות הקודמות.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 17 שעות, ch2856 כתב:

וזה עוד לפני שנכנסים לנושא שמרבית הצמיגיות לא מממש מבינים בתחום האיזון מעבר לשימוש הכי בסיסי במכונה. 

לגמרי ככה. יש רק מקום אחד שיודע לאזן אצלי כמו שצריך. ממש מפליא מדוע זה כל כך מסובך ואי אפשר לסמוך על פנצ'ריות. זה תורה מסיני? 

פורסם
בתאריך 15.8.2021 בשעה 14:24, מיץ פטל כתב:

קרה לי שנעשה איזון ואז במהירות גבוהה הרגשתי שלא מושלם, חזרתי וביקשתי לדייק יותר וכך היה.

בתאריך 19.8.2021 בשעה 15:59, shellcase כתב:

סע 150 קמ"ש ותרגיש.
לפטרייה יש משקל, חוסר איזון של 5 גר' לרוב לא מורגש ב110 בהגה כי הוא נבלע בדרך ע"י המתלים, ככל שתעלה במהירות כך זה יורגש יותר.

בדיוק.

בנוסף, לדעתי, הרבה נהגים לא מרגישים את הרעידות הקטנטנות...

פורסם

הסיפור עם הגיר זה חארטה.

1. קודם כל אין שום סיכוי בעולם שהוא מחזיר בדיוק בדיוק לאותה נקודה. תמיד יש סטייה קטנה לפה או לשם.

2. ברגע שהוא מתקן את הפנצר הוא משנה את התכונות של הצמיג. הוא מגרד חלק מהגומי וגם אם הוא יצליח להחזיר לאותה נקודה זה לא משנה, כי הצמיג כבר לא אותו צמיג.

אני גם ראיתי שלא עושים את זה ומי שאתה מבקש ממנו רוצה עוד כסף. חבל. 

לא מבין למה כל אחד חושב שהוא חכם יותר מכולם.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...