Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות מערכת לרכב בתקציב נמוך וגמיש.

1. יחידת ראש - דרישה יחידה BT. אשמח להתנסות עם כיוונים מתקדמים יחסית של הסאונד(תזמון וחיתוכים) אם זה לא משמעותית יקר יותר.

2. קומפוננט - טוב מבחינתי להתבסס עליו בתקציב הוא Morel Tempo Ultra 602. עם הספק של 120W RMS. מחיר 700~

3. מגבר - עדיפות ל4 ערוצים וגישור. ההגיון שלי אומר שרצוי מגבר שמוציא לפחות 120W RMS לערוץ, כמו הקומפוננט. איך בוחרים?

4. סאב - היה לי Kicker CVR12 שעושה בעיקר רעש. מחפש משהו מדויק יותר (אבל לא פחות עוצמתי).

אין צורך בהתקנה למעט הקומפוננט, ואני מאמין שאסתדר(האתגר היחיד מבחינתי הוא אטימת הרמקול לדלת בצורה יעילה).

אשמח לכל המלצה והכוונה, תודה מראש.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם
בתאריך 13.2.2021 בשעה 18:16, orishavit כתב:

היי,

אני מעוניין לקנות מערכת לרכב בתקציב נמוך וגמיש.

1. יחידת ראש - דרישה יחידה BT. אשמח להתנסות עם כיוונים מתקדמים יחסית של הסאונד(תזמון וחיתוכים) אם זה לא משמעותית יקר יותר.

2. קומפוננט - טוב מבחינתי להתבסס עליו בתקציב הוא Morel Tempo Ultra 602. עם הספק של 120W RMS. מחיר 700~

3. מגבר - עדיפות ל4 ערוצים וגישור. ההגיון שלי אומר שרצוי מגבר שמוציא לפחות 120W RMS לערוץ, כמו הקומפוננט. איך בוחרים?

4. סאב - היה לי Kicker CVR12 שעושה בעיקר רעש. מחפש משהו מדויק יותר (אבל לא פחות עוצמתי).

אין צורך בהתקנה למעט הקומפוננט, ואני מאמין שאסתדר(האתגר היחיד מבחינתי הוא אטימת הרמקול לדלת בצורה יעילה).

אשמח לכל המלצה והכוונה, תודה מראש.

מה אתה מתכוון לתקציב  " נמוך וגמיש " אבל מצד שני אתה רוצה אלמנטים טובים ואיכותים ?

פורסם
לפני שעה, Dani Cohen כתב:

מה אתה מתכוון לתקציב  " נמוך וגמיש " אבל מצד שני אתה רוצה אלמנטים טובים ואיכותים ?

אני מחפש רמה או שתיים מעל למערכת בסיסית ויחס טוב בין מחיר לעלות, זה הכל.

אין לי מושג מה השוק ומה טווח המחירים לצפות לו. בעיקר בנושא המגברים.

ואם יש טעם להשתמש במונו קיים של JBL עם הספק של כ-300W 2ohm, 

או לקנות מגבר 4 ערוצים חזק מספיק כדי להגביר את הקומפוננט וסאב חדש בגישור.

• מעניין 1

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם
לפני 6 דקות, orishavit כתב:

אני מחפש רמה או שתיים מעל למערכת בסיסית ויחס טוב בין מחיר לעלות, זה הכל.

אין לי מושג מה השוק ומה טווח המחירים לצפות לו. בעיקר בנושא המגברים.

ואם יש טעם להשתמש במונו קיים של JBL עם הספק של כ-300W 2ohm, 

או לקנות מגבר 4 ערוצים חזק מספיק כדי להגביר את הקומפוננט וסאב חדש בגישור.

לפי הניסיון הקצר שלי בתחום, על סאבוופר תעבוד עם מונובלוק, עדיף עם יותר עוצמה מ - 300W. תיבה סגורה היא יותר מומלצת לפנץ של הסאב. לגבי מגבר 4 ערוצים, תחפש מגבר איכותי שמפעיל את הקומפוננט היטב. עדיף HERTZ MILLE 150 X4, או HELIX C FOUR, או ZAPCO. אתה צריך מגבר שיהיה איכותי, בעל עוצמה מספקת לרמקולים קומפוננט. הכי חשוב התקנה טובה עם RCA טובים ( לא זבל ), הייתי ממליץ גם על בידוד הדלתות הקדמיות,  במידה ויש לך תקציב. 

• תוכן חדש...