Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי יונדאי קונה. האוטו מושלם. אבל בישראל כמו בישראל ניסו לעשות קומבינה והתקינו במערכת המולטימדיה המקורית (והמעולה) של יונדאי, עוד מערכת בשם "קונקטד". המערכת הזאת פשוט זוועת עולם, תמיד מתנתקת ובכל פעם שאני נוהג אני כמעט עושה תאונה בגללה, כי במקום להתעסק בנהיגה אני מתעסק בלמה ואיך לעזעזל הבלוטוס התנתק וכו'.. ואני לא מעוניין בה בשום צורה. ניתן לנתק אותה לבד או שצריך לסוע לכלמוביל או למוסך כל שהוא שיעיף לי אותה מהחיים? 

פורסם

הייתי ניגש למתקין המערכת, כלמוביל או מי מטעמו ומבקש להסירה.

כמו כן במעמד ההזמנה היה ניתן לבקש שהרכב ימסר בלעדיה.

הרכב מגיע לארץ עם המערכת המקורית של היצרן ,שכוללת AA ו CP ובמקרה הזה אין שום סיבה להוסיף את הקונקטד.

• אהבתי 1
פורסם

מתברר שזה לא ככ פשוט. למרות שיש אחריות יצרן עדיין. הם רוצים על הפירוק הזה כמעט 600 שקל לפני מעמ. זה הגיוני?

פורסם

לידע כללי, מתקין המערכות הללו בכלמוביל,  קבוצת יונדאי מיצובישי, זה גיל-קאר.

ברגע שתינתק אותה, ומשהו אחר לא יעבוד לך במערכת, לא תהיה לך אחריות אליה.

גם קצת בעייתי לפרוץ אותם. מלבד זה לא יהיה לך עברית במערכת.

הפתרון היחידי שאני רואה כרגע, זה לבצע RESET למערכת, ולהניח את הפלאפון במקום מסויים ללא הפרעות שידור\קליטה ב-BT.

דווקא יש לי נסיון,[כבר כמה רכבים עם המע" הזו], טוב מאוד איתה.

מגיבה מהר ללחיצה, רזולוצייה טובה במצלמה, לא מתנתקת מהאינטרנט או מה BT, וגם הסאונד שהיא מוציאה לרמקולים המקוריים ממש טוב.

מלבד זה, יש לה את כל האפליקציות שאתה צריך. כולל ספר הרכב, שהוא פריט חשוב שמשום מה הרבה יבואנים מפסיקים לחלק אותו עם הרכבים החדשים.

מצד שני אם אתה ממש שונא את מע" ה"קונקטד", גש למתקין מערכות, ותחליף את ה-HEAD UNIT, במשהו אפטר מרקט.

פורסם

הקונה מגיע לארץ עם המולטימדיה המקורית של היצרן,כאשר הקונקטד "מתעלק" על המערכת דרך דונגל.

ברגע שהדונגל יוסר, סביר להניח שיגמרו הצרות.

למעט האלנטרה והI20 שאר הרכבי יונדאי הנמכרים בארץ מגיעים עם המערכת המקורית של היצרן.

מבלי לפגוע בפות"ש,אני לא יודע האם הוא קיבל את המערכת כ"מתנה" או רחנמא ליצלן, שילם עליה תוספת ,כי הסוכן ציין שיש "וויז ופנגו" , אבל אפשר ללמוד מזה להבא שלא תמיד צריך "לקחת" כדי להרגיש "הנה,דפקתי את המערכת".

• תוכן חדש...