Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. 

מניסיון עבר רע, אני לא רוצה לרכוש את התרסיס עמיד-חום הכי קרוב אליי (אייס, טמבוריות וכו').

אני מחפש מוצר שיש לו ניסיון טוב אצל מי מכם והוכיח עצמו (אולי ארובות? קמינים?).
לא משנה לי בהתזה או בהברשה.
תודה מראש.

פורסם (נערך)

אין לי מוצר ספציפי להציע לך, השוק מלא בהצעות.

מה שכן- כדי לקבל תוצאה טובה במערכת פליטה יש לשייף קודם את המפלט, אחר כל ליישם צבע פריימר לחום גבוה, ואז לצבוע בצבע שחור.

(וכן, ספריי עמיד בחום יעשה עבודה טובה לאורך זמן אם תדאג לשלבים המקדימים).

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי אורח לרגע
פורסם

אתה חייב שחור?

ספריי גילוון קר יעשה עבודה טובה אם תבצע הכנה מוקדמת (שיוף שאריות לכלוך וחלודה).

הוא בוודאות יחזיק, מעליו אפשר לצבוע בשחור עמיד בחום.

פורסם (נערך)

תודה למגיבים.
הבעיה היא שהגילוון לא עמיד בחום. מניסיון.
החום בוקע מבפנים כלפי חוץ (מערכת פליטה באופנוע ישן).

הצינורות הם נירוסטה מלפני כ- 30 שנים שאותם ייצר הבעלים הקודמים. הם ניראים נורא אבל הם באיכות טובה. כמובן יקבלו ליטוש, ניקוי טינר ואז צבע.

נותרה כאמור רק השאלה - איזה.
מה דעתכם על זה:

https://www.jacobi.co.il/צביעה-ותחזוקה/צבעים-ולכות/צבעים-ולכות-למתכת/בלקי-צבע-עמיד-בחום/

עריכה אחרונה על ידי מיכה שטיינמן
פורסם

מנסיון בצביעה של אגזוז אופנוע:
נקה את האגזוז מחלודה רופפת. מרח עם מברשת צבע סנו 00 מבחוץ כמה דק, מיד אחכ שטוף אותו עם הרבה מים, יבש עם מגבת נייר (לא סמרטוט בד. זה ישאיר סיבים) ומיד צבע עם צבע עמיד לחום של יעקבי בספריי. לא מברשת (זה משאיר שכבה עבה מדי שלא מפנה חום).
אם אתה רוצה להחמיר, תעבור עליו אחרי הייבוש עם טינר (במגבת נייר. לא בד) ואז תצבע.
ללא גילוון/פריימר
מחזיק כבר 3 שנים.

מנסיון, הכנה כזו למתכת שלא צריכה עמידות בחום, וגם ספריי צבע של 10 שח יחזיק היטב ולא יתקלף.

בהצלחה.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

• אהבתי 1

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תודה, אבל כאמור מדובר בצינורות נירוסטה, אין עליהם חלודה.
ניקוי ולאחריו תרסיס עמיד-חום מחזיק לזמן קצר (ואני יודע להכין את השטח. מלטש ומנקה עם אצטון ורק אז מתיז).
חשבתי שאולי כבר יש משהו יותר טוב.

פורסם
לפני 23 שעות, מיכה שטיינמן כתב:

הבעיה היא שהגילוון לא עמיד בחום. מניסיון.

מעניין מה שאתה אומר, כל מערכת הפליטה שלי עברה צביעה עם צבע גילוון קר מיד עם התקנתה, כולל איזורים צמודים לממיר. בינתיים עברה יותר מחצי שנה וגשמים ולכלוך וזה מחזיק טוב.

פורסם
בתאריך 23.12.2020 בשעה 12:41, מיכה שטיינמן כתב:

השאלה בכותרת. 

מניסיון עבר רע, אני לא רוצה לרכוש את התרסיס עמיד-חום הכי קרוב אליי (אייס, טמבוריות וכו').

אני מחפש מוצר שיש לו ניסיון טוב אצל מי מכם והוכיח עצמו (אולי ארובות? קמינים?).
לא משנה לי בהתזה או בהברשה.
תודה מראש.

בבקשה. 

https://www.olam-haasiya.co.il/items/1790152-ספריי-צבע-עמיד-בחום-שחור

פורסם
תודה, אבל כאמור מדובר בצינורות נירוסטה, אין עליהם חלודה.
ניקוי ולאחריו תרסיס עמיד-חום מחזיק לזמן קצר (ואני יודע להכין את השטח. מלטש ומנקה עם אצטון ורק אז מתיז).
חשבתי שאולי כבר יש משהו יותר טוב.
לא שמתי לב שאתה מדבר על נירוסטה.
אתה צריך צבע לנירוסטה שהוא עמיד לחום.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

גל רייטר ב"רייטק" הנו מומחה לצביעה חשמלית בתנור

בצבעים עמידי חום (כולל למע' פליטה) ובנוסף הוא גם

עוסק הרבה באופנועים.

הוא נמצא בא.ת סלעית והטל' שלו הנו 054-6500543.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...