Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי נזילה מצינור נוזל בלמים וקיבלתי מהמוסך הצעת מחיר של 1500₪ להחלפת שני צינורות, מילוי נוזל בלמים. המחיר כולל מע"מ ועבודה. 

כל צינור(מקורי) עולה לטענת המוסכניק 415₪.

מחיר הסה"כ נשמע לי די יקר(על אף שמדובר בדבר חשוב שאין להזניח) ורציתי לשמוע חוות דעת. 

בלית ברירה נתתי למוסכניק אישור להתחיל בעבודה כי הרכב כבר שם במוסך אחרי שנגרר מאצלי ואני לא רוצה למרוח את זה..

רוצה לדעת אם יצאתי פראייר ושילמתי מחיר מוגזם כדי לדעת אם כדאי לי להחליף מוסך להבא. 

תודה לעוזרים

פורסם
לפני 14 דקות, EvilPlayer כתב:

אהלן, יש לי נזילה מצינור נוזל בלמים וקיבלתי מהמוסך הצעת מחיר של 1500₪ להחלפת שני צינורות, מילוי נוזל בלמים. המחיר כולל מע"מ ועבודה. 

מחיר הסה"כ נשמע לי די יקר(על אף שמדובר בדבר חשוב שאין להזניח) ורציתי לשמוע חוות דעת. 

בלית ברירה נתתי למוסכניק אישור להתחיל בעבודה כי הרכב כבר שם במוסך אחרי שנגרר מאצלי ואני לא רוצה למרוח את זה..

רוצה לדעת אם יצאתי פראייר ושילמתי מחיר מוגזם כדי לדעת אם כדאי לי להחליף מוסך להבא. 

אתה נוהג להחליף מוסך על סמך טעות שלך ? או טעות של המוסך ?

לא עשית סקר שוק, אישרת את העבודה, וגם לא טרחת לכתוב באיזה רכב מדובר בשביל שלפחות ננסה לעזור לך...

אז כרגע אין הרבה למה לומר לך חוץ מ-תתחדש, חג שמח ושנה טובה :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

אתה נוהג להחליף מוסך על סמך טעות שלך ? או טעות של המוסך ?

לא עשית סקר שוק, אישרת את העבודה, וגם לא טרחת לכתוב באיזה רכב מדובר בשביל שלפחות ננסה לעזור לך...

אז כרגע אין הרבה למה לומר לך חוץ מ-תתחדש, חג שמח ושנה טובה :-)

איציק

זה לא עניין של  להחליף מוסך בגלל טעות שלי אלא בגלל מחירים.

אתה זוכר שהיום ערב חג ויום שישי כן? לא היה לי יותר מדי זמן בשביל לשבת עכשיו לחפש איזה מוסך אמין שיעשה את העבודה במחיר הזול ביותר.

זה תקלה חמורה, אין בלמים, אי אפשר לנסוע, אז זה משהו שצריך להפתר במיידי וזאת הייתה האופציה הזמינה שלי.

לא ביקשתי ביקורת על ההתנהלות שלי אלא חוות דעת על המחיר..

תודה.

לפני 1 שעה, EvilPlayer כתב:

תודה לעוזרים

מדובר ברכב יונדאי I20 שנת 2010

פורסם

יקר מדיי לדעתי.

מוסיף ומחזק את התגובה הנוספת לשרשור.

חג שמח ושנה טובה.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

שילמת פי 2 או פי 3 מהמחיר הממוצע לעבודות כאלה. 

לא חייבים לשים צינור מקורי ב 415 ש"ח, יש מלא חליפיים טובים. יחידה חליפית עולה בממוצע 100 ש"ח, תוסיף נוזל בלמים ועבודה, זה אמור להיגמר ב 500-700 לכל היותר. 

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...