Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים 

ברשותי יונדאי אקסנט שנת 2008 

נכשלתי בטסט בגלל תותבות למשולשים.

כשפניתי למוסך אמרו לי שהם מחלפים את כל המשולש ולא רק את הגומיה ("לא משתלם")

אשמח לשמוע את דעתכם ?

הוא הציע לי משולשים סינים 

ואחכ אמר שאפשר לשים טורקיים שם "מעולים" בעלות של 1000 שח כולל מעמ לשני המשולשים 

האם טורקי אכן יותר טוב מסיני ?

יש משהו אחרי ? אשמח לסיוע שלכם 

הבנתי שאחכ אני צריך גם לעשות כיוון גלגלים או פרונט ?

בתודה 

פורסם (נערך)

טורקי זה זבל כמעט כמו סיני, בכללי - מסתבר שכדי לתכנן חלקי גומי נכון - צריך לדעת מה אתה עושה, התעשיה הטורקית עוד לא שם. ממליץ מאד שתלך על תוצרת אירופית קוריאנית או יפנית (או מקורי). הייתי מתחיל מבדיקה האם ניתן להחליף תותב בלבד ברכב שלך, כלומר האם יש מק"ט נפרד לתותב, את זה אפשר לעשות באתר בסגנון 7zap שאליו מכניסים מס' שלדה(רשום ברשיון, וכנראה גם בפינה השמאלית התחתונה של שמשת הרכב) ומקבלים טבלת פיצוץ של כל הרכב.
אכן לאחר החלפת חלקי מתלה יש צורך בביצוע 'כיוון פרונט' (המינוח הנכון הוא כיוון זוויות גלגלים, אם אתה מעוניין ללמוד יותר על הנושא חפש סרטונים ביוטיוב על wheel alignment, toe, camber).
יתכן ויש פה מישהו שמכיר את הרכב שידע לענות לך - אבל אני תמיד דוגל בלהסביר לאנשים איך למצוא את המידע בעצמם :), ככה שלא תצטרך לחכות לאף אחד.
בכל אופן מבדיקה זריזה שעשיתי - קיימים תותבים בנפרד לרכב שלך, בשביל להחליף אותם נדרש פרס הידראולי (וזה למה המוסך מתעצל), שים לב - שאם הפרש המחירים לא גדול, זה מוצדק כי שעת עבודה של מוסך שווה לא מעט כסף.
בכל מקרה - אל תתפשר כאן, זבל סיני וטורקי גם מתפקד פחות טוב וגם מחזיק פחות זמן, בבדיקה שעשיתי נראה שיש מוצרים של DELPHI המצויינת וSWAG (יצרן חלקים מקוריים לVW, בין השאר) ושל עוד חברות.

עריכה אחרונה על ידי shellcase
  • מעניין 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפני שאתה 'רץ' להחליף משולשים(כן, רצוי להחליף את כל המכלול וזאת מבחינת עלות/תועלת), תבדוק במוסכים נוספים הצעות מחיר.

לעתים, מוסכי שרות יבואן של יונדאי אינם יקרים יותר ולעתים אף זולים יותר ממוסך מורשה 'רגיל'.

אם תציין מיקום רצוי, אולי נוכל לכוון אותך למוסכים אשר משתמשים בחלפים אכותיים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תותבות - זה לא הפורום הזה.

1000 ש"ח למשולשים מתורכיה - נשמע הרבה כסף (ועוד על מוצר באיכות מפוקפקת).

תבדוק עלות של מקוריים או של חברה ידועה (אוסיף לרשימה את TRW).

alfa 156 2.5.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לך, 

אחד מהרכבים שמשרת אותי הוא יונדאי אקסנט 2009, מנסיון שלי אין שום בעיה עם חלקים טורקים, לפי דעתי איכות מעולה! ב 2018 החלפתי:

2 משולשים טורקים

2 תפוחים טורקים

2 מוטות מייצבים טורקים

2 תושבות בלם טוקי

4 בולמי זעזועים (בלי מיתוג)

עלות כל החלקים היא 1400 שח.

עברתי עם הרכב כ70-80 אלף קמ מאז ההחלפה, עד עכשיו הכל תקין!

הכבישים שאני נוסע הם עם הרבה בורות וקפיצות.

בהצלחה!

E6C80DC7-A4E5-41FD-B354-F27A2812D2CE.jpeg

• תוכן חדש...