Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב 

אשמח לכיוון ברכישת רכב כי אני די קלולס בנושא ולחפש ביד 2 לפי תקציב זה לא באמת פיתרון. 

אני רוצה להבין פחות או יותר על 2-3 רכבים שעדיף שאחפש ספיציפית. 

תקציב 35 אלף - אפשר לעלות ל40 אם זה קריטי.

אני עם ילד בן שנתיים, ולא מתוכננים עוד ילדים בעתיד הקרוב. 

חשוב לי שהרכב יהיה אמין ובטיחותי ושיהיה חסכוני בדלק. ושהחלפים שלו לא יהיו יקרים רצח. 

אני עובדת מחוץ לעיר (תל אביב אשדוד אבל הפוך מהפקקים), ומתכננת גם טיולים בארץ עם הילד כשיגדל קצת וכמובן נסיעה למשפחה וחברים שמפוזרים בכל הארץ. 

בהתחשב בנתונים, איזה רכב כדאי לחפש שיכול לענות לי על רוב הקריטריונים? 

פורסם

מה חשוב לך? אוטומט? חסכוני? נוחות נסיעה? אמינות? בטיחות?

כל רכב מצטיין במשהו אחר.

מריח לי שיכול להתאים לך רנו קליאו 2015.

או סוזוקי סוויפט.

פורסם

יש קיה ריו,אמינה וסולידית. 

אולי גם היברידי- טויוטה פריוס. 2012 תיכנס בתקציב. 

או יאריס רגילה שלא זוללת מידיי. ומאווד אמינה.

מיצובישי ספיס סטאר- קטנה וחסכונית.

במיני ממש יש פיגו 107 ומקבילתה סיטרואן C1 רובוטי חד מצמדי- לא לכולם נוח עם זה, אבל נחשב חסכוני בטירוף.

פורסם

לצרכים שלך הייתי מחפש טויוטה ספייס ורסו או הונדה ג'אז בנזין ( הונדה יותר נדירה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היום התפרסם בפורום מכירה על ספייס ורסו שמורה.

הגברת מוזמנת לבדוק שם ולהתרשם.

לפני 1 דקה, vladclar כתב:

לצרכים שלך הייתי מחפש טויוטה ספייס ורסו או הונדה ג'אז בנזין ( הונדה יותר נדירה).

פורסם

לדרישות כאלה הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר, היא אמינה וחסכונית, מרווחת בקטגוריה, אנחנו גם הכנסו טיולים במלואו לתא המטען.

האבזור גם כן טוב למדי.

מנגד היא רועשת באצה או בעומס, ויש רכינה מורגשת בפניות. מוזמנת לקרוא סיכום 6 שנים עם הספייס סטאר שלנו:

ספייס סטאר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...