Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, 

לאחרונה התפתח בי חשק עז לרכוש מכונית אספנות ואחת מהסוגיות שעומדות לפניי מעבר לעלויות אחזקה הוא עניין האחסון.

אין לי חנייה פרטית כלל כך שאני זקוק למקום לאחסן בו את הרכב.

בדקתי במספר מקומות שמתמחים באחסנה של ציוד ובין היתר גם מכוניות והעלויות היו גבוהות הרבה מעל למצופה- כ- 1200-1700 ש"ח לחודש). 

כמובן שדבר שכזה מהווה פקטור משמעותי אם בכלל להיכנס לרכישה של רכב מפאת עלויות האחסנה הגבוהות. 

השאלה שלי היא האם ישנם מקומות שעלויות אחסון הרכב הן זולות באופן דרמטי מהעלויות שאני נחפשתי אליהן ואם יש לכם אלטרנטיבות אחרות באשר לאחסון הרכב:

האם ישנו חניון או מקום אחר שבו אוכל לאחסן את הרכב מבלי לקרוע את הכיס בכל חודש. 

אודה לעזרתכם ובריאות איתנה לכולנו.

שלומי.

פורסם

באיזה איזור אתה גר?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בעבר היה הסדר לחברי מועדון החמש על חניה מוזלת בקומה התחתונה של חניון התאומים ברמת גן , על זבוטינסקי , 
למיטב זיכרוני דובר שם על סכום של כ 500-600 שח. 

לא יודע אם עדיין המבצע בתוקף 

תנסה להתקשר למשרד המועדון אולי שם ידעו לתת לך הסבר או תשובה https://5club.org.il/

או לחלופין להגיע לאחד מהמפגשים בימי שישי ולשאול שם. 

בכל מקרה באתר שלהם (חניון התאומים ) מדובר על 750 שח לחודש https://centralpark.co.il/parking/התאומים/

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה צריך באזור רמת גן יש את חניון מגדלי אמריקנה. אין לי מושג למה זה נקרא ככה כי כל הבניין 3 קומות בלחץ, אבל זה בצומת של רחוב כצנלסון ובן גוריון בגבעתיים  בגבול עם רמת גן. שמתי שם את הרכב לחודש (בגלל שיפוצים בבית) ועלה לי 750 ש"ח. נאמר לי שאם עושים מנוי לשנה זה יוצא יותר זול. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למועדון החמש יש הסכמים עם החניון של קניון אלרם ברמת-גן ועם החניון של מגדלי התאומים ברמת-גן בשניהם מדובר על עלות של כ-300 לחודש לרכב לחברי מועדון.

עלות חברות לשנה במועדון החמש הינה 290 ש"ח (275 ש"ח לשנה אם משלמים לשנתיים מראש)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...