Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית באזור 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בשביל חבר רכב משפחתי כאשר הדרישה העיקרית היא אמינות.
הבאים בסדר:
צריכת דלק סבירה
מרווחת יחסית.

אשמח לשמוע את דעתכם?

מה שחשבתי בינתיים
קיה פורטה
יונדאי i35
יונדאי i30CW

טויוטה ספייס ורסו

טויוטה קורולה

טויוטה אוריס

חשבתי אולי גם על מיצובישי לנסר

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם

כל הרכבים ברשימה אמינים מאוד, אפשר גם להוסיף את מאזדה 3.

כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב?

מכל אלה שרשמת, ספייס ורסו יוצאת דופן כי זה מיקרו וואן עם מנוע יותר קטן.

פירושו של דבר רכב יותר חסכוני.

הוא מבוסס על טויוטה יאריס. יותר נכון להציב אותו מול הונדה ג'אז.

אם הרכב מיועד ל 4 נוסעים ואין דרישה למנוע חזק אלא לרכב יותר חסכוני , אולי באמת יותר מתאים יהיה לקנות ספייס ורסו/ הונדה ג'אז.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיה פורטה ויונדאי I35 זה למעשה אותה גברת בשינוי אדרת, תכניס למשוואה גם את הI30CW ותקבל רכבים מאוד אמינים, לגבי צריכת דלק סבירה- ובכן יש חסכוניות יותר, בטח כשמדובר באוריס שהזכרת כאן. יש גם קיה סיד שהיא המקבילה של הI30 אבל עם גיר רובוטי בעוד והיונדאי הייתה עם פלנטרי עד תחילת 2016.

אני עברתי על 2 יונדאי I30 שעשו כל אחת מעל 150000 ק"מ ואפס תקלות, בלמים טיפולים צמיגים ולנסוע, הרכב נחמד ומרווח אבל סוג של פרווה ולא מצטיין בשום תחום, יש מרווחות יותר, יש מהירות יותר, יש שקטות יותר ויש נוחות יותר אבל אתה בהחלט מקבל חבילה כוללות לא רעה בכלל.

פורסם

כולם טובים, אני הייתי מעדיף את הפורטה ב 14 החליפו לגיר 6 הילוכים, ויש פתח מזגן מאחור.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

תודה על התשובות - יש להם 3 ילדים קטנים יחסית(כיסא תינוק 1) ככה שהi30 נראה לי קצת קטן לעומת הi35.
לגבי הספייס ורסו - ההתלבטות שלי היתה האם יש לה מספיק רוחב בספסל האחורי?

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם

פורטה או i35 אופציות עדיפות.
ספייס ורסו רכב יותר צר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...