Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה רכב משפחתי עד 45000 שח. קבלתי 2 הצעות:

קיה פורטה יד שניה מודל 2014

פורד פוקוס סטיישן מנוע 1.5 טורבו בנזין יד 1 מודל 2016.

הפוקוס יקרה ב 3000 שח אבל כמובן חדשה בשנתיים..

על מה כדאי ללכת? בגדול זה רכב שני שאני נוסע איתו לעבודה וחזרה כל יום בסביבות ה 50 ק"מ ועוד סידורים פה ושם.

פורסם

כול אחד מהם טוב בתחומים שלו... הפורטה אמינה מרווחת ובעלת שוק טוב יותר הפוקוס חזקה ובעלת התנהגות כביש טובה... 

כמה אנשים יסעו ברכב? מה תוואי הנסיעה? מה השאיפות מבחינת כוח? מה השאיפות מבחינת הנאה מנהיגה והתנהגות כביש? 

פורסם

כמה קילומטר עבר כל רכב? 

האם מדובר ברכבים מליסינג/ליסינג לשעבר? 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב שני לנסיע לעבודה וחזרה כל יום 50 ק"מ ולסידורים.

2 הרכבים מליסינג הפוקוס ישירות מליסינג והפורטה מפרטי שקנה בעבר מליסינג.

שני הרכבים עברו בסביבות ה 112אלף קמ פלוס מינוס

עריכה אחרונה על ידי Peled81
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני הרבה יותר אוהב את הפוקוס. מנוע נהדר והוא גם משודך לגיר פלנטרי.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הפוקוס, בסבירות מסויימת, עלולה לסבול מבעיות מנוע, אבל לא ברור אם וכמה ובמה זה תלוי. היא גם טיפה צפופה במושב האחורי. מצד שני, בתא המטען היא עדיפה משמעותית, והיא יותר נוחה ויותר חזקה.

לדעתי, אם תנהג בשתיהן התשובה תהיה לך מאוד ברורה. אם לא תרגיש שהפוקוס טובה יותר בנהיגה - לך על הפורטה.

בתקציב שלך אפשר גם לשקול 308 סטיישן שתהיה חסכונית יותר משתיהן. רק צריך להכיר את רצועת התזמון המתפוררת ולהחליף בקניה (או לפחות לבדוק אם היא כבר הוחלפה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אין ביניהן הבדלים משמעותיים בצריכת דלק.

אם אתה מחפש רכב חסכוני כדאי להתמקד הרכבים עם מנועי טורבו קטנים או מנועי דיזל

• תוכן חדש...