Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 תיבת הילוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין הילוך 2 ל 3 הגיר מהסס על הגבול המחליק והילוך 1 בעמידה לפעמים נכנס בבום , החליפו שסתומים ב90 אלף , האוטו עכשיו עם 177 , אין תקלות , הזעות , שהאוטו קר התופעה כמעט ולא קורת , להחליף שמן גיר ?

אם כן יש מדריך איך ואיזה שמן כדאי ? מנוע 1.6 בנזין

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

זה החלפת טבעות אטימה במכסה האחורי של הגיר + שמן. זה יפתור את החוסר שילוב להילוך ראשון אחרי עצירה ואולי גם את התופעות האחרות. 

החלפת שמן גיר בלבד לא תעזור.

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

זה החלפת טבעות אטימה במכסה האחורי של הגיר + שמן. זה יפתור את החוסר שילוב להילוך ראשון אחרי עצירה ואולי גם את התופעות האחרות. 

החלפת שמן גיר בלבד לא תעזור.

תודה רבה בוקי , כמוכנאי אופנועים תיהיה לי בעיה לעשות את עבודה לבד ? יש מדריך אפילו באנגלית?

מכונאי BMW

פורסם (נערך)

נתקעתי כמו יגאל , כל הקלאצים מיושרים , אבל המכסה לא נכנס ו"קופץ" בחזרה , לא יודע איך להמשיך מכאן.

יש רווח לפחות סנטימטר

עריכה אחרונה על ידי ProCC

מכונאי BMW

פורסם

כשפרקת את המכסה, לא הכנסת את הציר חזרה פנימה כמו שאיציק המליץ?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 10 דקות, מלטבשי כתב:

כשפרקת את המכסה, לא הכנסת את הציר חזרה פנימה כמו שאיציק המליץ?

הציר על פניו נראה בפנים , אני לוחץ עליו והוא טיפה חוזר בחזרה 

מכונאי BMW

פורסם (נערך)

אז ככה לעדכון :

בסוף המכסה נכנס , הוא צריך קצת להיכנס בלחץ , הוצאתי הכל , את הסלסלה , התוף , לבדוק שהכל במקום ויושב כשורה , הכל הורכב למקום , יצא 

3.5 ליטר של שמן גיר , מילוי ולאחר מכן בדיקה דרך בורג הריקון (בורג מדידה ) , הבעיה של הילוך 1 נעלמה ! , ההילוכים משתלבים הרבה יותר מהר וחלק , ושיפור ענק בין בין הילוך 2 לבין הילוך 3 , יש לי את Citroën DocBackup על המחשב  , מי שרוצה נתונים למומנטים אני אשמח לשלוח .

תודה רבה שוב @Buki

עריכה אחרונה על ידי ProCC
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מכונאי BMW

פורסם

כשסידרתי את הבעיה ברכב של אחותי, המליצו לי לאפס את הלימוד של הגיר (אם אני לא טועה וזוכר נכון, זה מתבצע כחלק מלימוד מצערת) 

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני כשעה, מלטבשי כתב:

כשסידרתי את הבעיה ברכב של אחותי, המליצו לי לאפס את הלימוד של הגיר (אם אני לא טועה וזוכר נכון, זה מתבצע כחלק מלימוד מצערת) 

יש דרך לעשות ללא מחשב / מתאם , יש לי רק OBD פשוט.

מכונאי BMW

• תוכן חדש...