Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור מקט + פיענוח קוד תקלה - קיה ריו ידנית 2013

Pilot99
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קיה ריו 2013 ידנית (כבר יש לי את זה ב'הדבק' 1f609.png;) )

1. אני מעוניין להזמין לעצמי clock-spring מאחר וכפתורי השליטה על הרדיו שעל ההגה לא עובדים ואין לי מושג איך למצוא מקט של החלק לפי המספר שילדה. אשמח להדרכה קטנה.

2. עשיתי סריקת תקלות (מחיקה, שימוש ברכב כחצי יום, וסריקה) והרי לפניכם (בתמונה המצורפת) התוצאות. משהו שאני צריך להתרגש ממנו? (סרקתי עם הרכיב obd הפשוט הכחול שעולה 2 דולר באיביי).

תודה רבה מראש 1f642.png:)

82278037_179270529938461_3247000511341133824_o.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוטו אצלי רק מספר ימים, שבהם לא הרגשתי או שמתי לב לשום שינוי פתאומי.

מה שכן- כפתורי שליטה מההגה על מערכת השמע לא עובדים כלל.

מה שגורם לי לחשוד בclock-spring.

מצד שני באותו פקד [הימני], חלק מהכפתורים עובדים [trip, reset] ואילו הכפתורים שמשנים ערוצים לא עובדים, אני מניח שאם הבעיה היא clockSpring, אזי פקד יעבוד או שלא יעבוד בשלמותו...לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...