Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי שעם הכניסה לקבע הגיע הזמן להחליף רכב המאוד ישן ( לפי הגיל היה יכול להיות חייל שלי :) )

מאחר ואני איש קבע המשרת קרוב לבסיס רוב הנסיעות שלי ב3 שנים הקרובות יהיו מהבית לעבודה וחזור (פחות מ10 .מ לכיוון ) .

התלבטות שלי היא האם לא עדיף אולי לקנות רכב זול יחסית שעונה על דרישות בסיסיות ל3 שנים הקרובות ואחר כך להש.יע את כל הסכום על רכב להרבה שנים( לא אוהב להתעסק עם קניה/מכירה ומאוד מפחד מרמאויות).

מבחינת חשיבות אני מעדיף רכבים בטיחותיים ליושבי הרכב ורכי מיני לא באים בחשבון . וגם לא דיזל.

אני מאוד נהנה דווקא מהשטויות הקטנות ( גג נפתח , התנעה בלי מפתח , בקרת אקלים וכו).

בגלל שהיה לי קורולה + אני צעיר הייתי מעדיף רכב קצת שונה/מיוחד בתור הרכב הבא שלי.

התלבטויות:

אם אני קונה רכב רק ל3 שנים חשבתי על רנו מגאן קופה שנמכרות סביב 35 אלף . הבעיה היא שאם יהיה יותר מ2 תקלות בשנה אני כנראה אפשוט רגל.

אם אני קונה רכב לטווח ארוך רציתי מאזדה 3 מהדור החדש אבל זה לא נכנס לי לתקציב .

אז המשכתי בחיפושים ומצאתי 2 רכבים שנראים לי מעניינים:

וולו V40c או טויוטה קמארי 2015 . הבעיה שאני לא יודע להעריך כמה העלות על רכב כזה תהיה אקסטרא לעומת רכב משפחתי והאם שווה את זה.

אשמח לשמוע האם האופציות שבחרתי הן גרועות ואולי יש עוד אופציות שלא חשבתי עליהן

פורסם

אחרי שהובהר לי שיש סתירה גדולה בין הדרישות אני נאלץ לשנמך את החלום לבנתיים.

החלטתי ללכת לכיוון יותר סולידי ולקנות משפחתית שתרגיש צעירה.

מצאתי גולף ואלנטרה שעונות על חלק מהדרישות.

יש עדיפות לאחת מהן?

האם לא כדאי להתרחק מ גיר dsg בגולף ומחיר טיפולים?

פורסם

אם הוולוו שהוזכרה קודם היא מלפני מתיחת הפנים (עם גיר רובוטי של מונדאו) הייתי מוותר אם עלויות טיפולים מטרידות אותך. לפחות במונדאו מדובר בעלויות לא נמוכות בכלל.

הקאמרי היא בדיוק ההיפך ממה שצריך רווק צעיר, לא מבין מה היא עושה פה.

אם אתה מחפש רכב קצת מיוחד ועדיין סביר שנמצא עמוק במסגרת התקציב, חפש פוקוס מ-2016 (אחרי מתיחת הפנים) עם מנוע 1.5 טורבו. לשלילה היא קצת צפופה וצריכת הדלק שלה גבוהה (יחסית לקטגוריה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הייתי מחפש אופל קורסה מזוכה בלוטו- תעלה כ 60,000 שח עם אחריות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הגיר בגולף ידוע כבעייתי אבל הוא לא בהכרח חייב להיות כזה ומשאר הבחינות הגולף כנראה תהיה עדיפה על האלנטרה.

לאחרונה מכרתי גולף (2014) ובחמש שנים שהיא היתה אצלנו לא הייו לנו בעיות עם הגיר שלה. מה שכן זה תלוי בכמה היא עברה וגם באופי השימוש (אצלנו זה היה 66,000 קילומטר בשימוש לא אגרסיבי). בכל מקרה תקח בחשבון שיש אחריות מוארכת על המצמדים והמוח של הdsg ואם אתה רוצה לקנות גולף אתה יכול לפנות לשרות לקוחות צ'מפיון או לנציג במוסך והם יבדקו עבורך עד מתי האחריות המוערכת בתוקף. זה כמובן תלוי שנתון, לא יודע אם לשנתונים שלפני 2014 יש.

אם אתה מחפש רכב שנראה טוב ומאובזר אולי תבדוק מאזדה 3 דור קודם עם מנוע 2 ליטר? לדעתי היא נראית נהדר, אמורה לנסוע טוב ורמת גימור ספיריט מאוד מאובזרת.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...