Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

החלפתי החודש את הפיג׳ו 3008 אקטיב שנהנתי איתה במשך שנתיים,

ונפל לידי ״דיל״ מהחברת ליסינג שבא אני נמצא לקחת את הספיישל אדישן 2017,

מאוד נהנה מהרכב מכל הבחינות, הדבר היחידי שלא ברור לי הוא הצריכת דלק שכרגע נראית לכיוון 1-10

כמובן שאופן הנהיגה היא עדינה (הייתי חודש בחו״ל ואשתי נהגה)

השאלה האם זה נורמלי ומאפיין את הרכב ?

היה לי את ה1.2 2015 בזמנו והוא היה בכיוון ה-1-14/15 בממוצע.

שאלה נוספת:

אני יודע שזה יראה סתירה לרגע, אבל לא רוצה לפתוח אשקול נוסף,

הרעיון של לצ׳פצפ (צ׳יפ) אותו מפתה, מבדיקה שטחית מאוד מדובר בקפיצה מ180 ל 240,

האם שווה? האם זה ידרוש שידרוגים נוספים ? (צ׳יפ לגיר וכו׳) וחשוב יותר, האם הבלמים ומה שקיים ברכב מסוגל לעמוד עם השדרוגון ?

שאלות קיטבג אני יודע, תסלחו לי מראש

14 למאי

פורסם

1-10 זו בהחלט צריכה סבירה. זה מנוע חסכוני יחסית בשיוט נינוח בכביש המהיר, בתנועה עירונית או צפופה הוא לא ממש חסכוני, בכל זאת מנוע 1.8 ליטר מוגדש.

עדכון תוכנה, לא צ'יפ. בפיטסטופ מומחים בנושא ולרוב מבצעים תוכנה למנוע ותוכנה לגיר. אין קשר לבלמים. כמובן שתמיד כיף מערכת בלימה משופרת שלא מתעייפת, אבל מה שמותקן ברכב מספיק בהחלט.

פורסם
1-10 זו בהחלט צריכה סבירה. זה מנוע חסכוני יחסית בשיוט נינוח בכביש המהיר, בתנועה עירונית או צפופה הוא לא ממש חסכוני, בכל זאת מנוע 1.8 ליטר מוגדש.

עדכון תוכנה, לא צ'יפ. בפיטסטופ מומחים בנושא ולרוב מבצעים תוכנה למנוע ותוכנה לגיר. אין קשר לבלמים. כמובן שתמיד כיף מערכת בלימה משופרת שלא מתעייפת, אבל מה שמותקן ברכב מספיק בהחלט.

תודה על התגובה המהירה,

היה לי ברור שהוא לא יהיה חסכוני כמו ה1.2 אבל לא מוגזם ? 1-10 ואו לא ידעתי,

לגבי עדכון תוכנה יצא לך להרגיש בפועל את ההבדלים ? האם שווה את זה ?

14 למאי

• תוכן חדש...