Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך כמה עצות....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לירכוש אוטו חדש(יש לי סוויפט)

עד מחיר של 15000 ש"ח...

חשבתי על פיג'ו 205 GTI 1.6

ואפילו מצאתי אחת כזאת שנת 89 (רק חבל שהיא יד 11 !!!) היא במצב מעולה ואפילו יש לה ספר טיפולים...

הבעלים רוצה 15000 אפילו שהמחירון הוא 12500 .

מה לעשות?

ביכלל שווה ליקנות אותה?

ואם לא יש המלצות על מכוניות אחרות? :?:

פורסם

מכונית נהדרת שדורשת הרבה אחזקה אוהבת ולא מעט כסף בעקבות כך.

לגבי היד - לא סוף העולם, ספורטיביות עוברות הרבה ידיים ואין מה לעשות - יד 11 זה "לא סוף העולם" לשנתון הזה.

באם החלטת ללכת על זה, בדוק את הרכב היטב במכון בדיקה ובמוסך מורשה \ מוסך שמכיר 205GTI אחר כדי לקבל תמונה מלאה על מצב הרכב ומידת ההשקעה הנדרשת בו לאחר הקנייה.

פורסם

מומלץ אפילו ללכת ל 2 מוסכים, כי לפעמים אחד יכול לפספס דבר קטן, שיתברר

כדבר גדול...

מנסיון.

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם

ברור שלא !!!! שנת 89 ??? מעל המחירון ???? מה פתאום !!

עדיף לך לאסוף עוד 2-3 אלף ולקנות שנת 92 (האחרונה) , אני אישית מצאתי שלושה שנת 92 מטופלות בצורה מדהימה , אחת אפילו לא משופרת :)

המחירון של שנת 92 הוא 15,500

פורסם

אורן - תתאפס על עצמך!!!

פג'ו 205 GTI במצב באמת טוב יימכר מעל מחירון!!!!

205GTI שתמכר במחירון, תעלה הרבה יותר ממחירון בגלל התיקונים שצריך לעשות מיד אחרי הקניה (אלא אם אתה מוכן להמשיך לנסוע במכונית לא תקינה שלא יכולה לתת את ההנאה הפוטנציאלית שהיא יכולה להעניק)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...