Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

עברתי דירה קטנה, והשולחן הנוכחי לא מתאים (160/75) גדול מדי. אני מחפש משהו קטן וסולידי שיחזיק עליו מחשב נייח.

עברתי את איקאה, אייס וחבריהם, לא מוצא שם משהו נורמלי.

שוקל לאלתר שולחן מעפן כלשהו.

יש רעיונות לאיזה כיוון ללכת? אולי לאיזה נגר פרטי או שזה יעלה יקר מדי?

המחיר סביב 300-400 ש"ח, מאיזור ראשון לציון

Opel Adam S 2017

פורסם

מה רע בפשוטים שיש באייס הום סנטר וחבריהם ? לי יש אחד (אצלם מחר) כבר בן 4 וחצי,מחזיק מצוין,קטן ובדיוק לצרכים.

אלא אם כן אתה מחפש סוג של שולחן מחשב\שולחן משרדי ובגלל זה הצורך למשהו גדול יותר..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש אתר בשם אגורה

מוסרים שם חפצים חלקם במצב חדש לגמרי,

כדאי לנסות.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לי אחד מזכוכית מאייס (או הום סנטר, כבר לא זוכר) בן 8 בערך. עבר כבר 3 דירות. מחזיק מצוין

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אייס או הום סנטר. איכות לא בשמיים, אבל לשולחן שלא זז ממקומו זה יספיק.

גם לאיקאה יש דברים לא רעים ביחס לתקציב.

אם כפי שכתבת לא מצאת בכל המקומות הנ''ל, כנראה שאתה לא מחפש בדיוק את מה שתיארת, אלא יש לך איזו דרישה ששכחת לומר לנו.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

img_135999_0.jpg

פלטה דיקט/אמ די אף 24 מ" +- חתוכה למידה עם פורמייקה וקאנטים או פלטת סנביץ' לבנה חשופה משומנת/לכה אצל נגר.

יש לך שולחן קומפקטי, מתקפל (או לא).

יש מצב שתוכל בכלל לרכוש פלטה מוכנה באייס/הום סנטר

פרויקט DIY שכל אדם אם טיפה סבלנות ומברגה יכול לעשות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תודה לכם

היחידת דיור שאני גר בה לא כזו גדולה, והשולחן הנ"ל ענק מדי כי הוא רחב וארוך (לא מה שאתם חושבים). לוקח דיי הרבה מקום ולא מתאים.

לכן חיפשתי פיתרון קומפקטי שיחזיק מארז גדול ומסך בפינה קטנה, עם מקלדת נשלפת או נסתרת מתחת לשולחן.

כל מה שמצאתי ב ACE וכו' לא היו פרקטיים לצערי.

URBAN RACER - לפי מה שאני מבין מדובר על פלטה נקדחת לקיר לפי התמונה? אם כן פחות רלוונטי.. לא רוצה לעשות שם עוד חורים או לתקוע את השולחן במקום קבוע בלי הזזה במקרה שצריך \= למרות שנראה אחלה פיתרון בתאכלס.

Opel Adam S 2017

פורסם

החלפתי כמה שולחנות בשנים האחרונות, אני די פדנט בנושא.

האחרון והטוב מכולם IDASEN מאיקאה בגודל הקטן (120x70)

מרוצה מאוד. יציב מאוד שזה מה שהיה חסר לי בכל השולחנות הקודמים.

פורסם
יש לי אחד מזכוכית מאייס (או הום סנטר, כבר לא זוכר) בן 8 בערך. עבר כבר 3 דירות. מחזיק מצוין

זה עם המסגרת\רגליים בצורת Z?

אם כן - יש לי כזה. החליף שולחן דומה שהתפרק אחרי כ-5 שנים. נרכש בזול (לא זוכר כמה בדיוק) בהום סנטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
החלפתי כמה שולחנות בשנים האחרונות, אני די פדנט בנושא.

האחרון והטוב מכולם IDASEN מאיקאה בגודל הקטן (120x70)

מרוצה מאוד. יציב מאוד שזה מה שהיה חסר לי בכל השולחנות הקודמים.

נראה לי דומה מאוד למה שאני צריך, תודה על הפגיעה אגש לבדוק היום :)

URBAN - האמת שאבא שלי עם נסיון בזה :p שאלתי אותו אם יוכל לעשות בשבילי משהו, מחכה לתשובה חיובית ( ככה זה כשאין לו כוח לפני פסח )

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...